Симнувам од BitTorrent и кога се симне филмот се обои сино тоа каде се процентите и пиша seeding. Што значи тоа? Јас идам на Stop i Remove така ли треба или да go оставам тоа seeding?
Тоа ,,seeding'' значи дека ти си сидер на тој торент т.е дека ти е симнат торентот, но и дека го качуваш истиот. Инаку јас обично ако симнувам некој торент од zamunda.net цел ден го оставам тој торент за да бидам сидер за да го зголемува ратиото на замунда
instalirav utorrennt, megutia vo torrent search ( so mi se javi vo google chrome-ot) nema search-opcija za movies...ima images, video, softver i sl. :/
Јас имам инсталирано BitTorrent и uTorrennt и каде ми се уклучи од таму симнувам, ама некако BitTorrent ми е подобро незнам зошто.
Знае ли некој како да се регистрирам на замунда? Пробав милион пати не бива. Ај ако знае некој нека ми пише лп.
На кој му е познато Вузе,нека помогне плис.Значи кога барам филмови ми дава трилери,видеа некои,што немаат врска со филмот.Од десно ми е црвено и пишува лоу.Незнам стварно во што е проблемот,пробав се,а другарка ми го има истото и неа не и е така.И си симнува од таму филмови и се.
Vuze(Вузе)-програм за симнување филмови Користи го Meta search ако и тоа не помага тогаш додавај torrent+(ime na film). Јас користам Vuze ама искрено не практикувам да слегувам торенти преку него...си одам на thepiratebay.org или пак torrentz.com, посигурно ми е ко ќе си прочитам и коментари
Мора да ја инсталираш програмата за да можеш да го симнеш филмот, веќе 100 саати пробувам не сака да се сними.
На бс плеерот тоа што е за барање преводи не знам како ми се избришаа јазиците и само за мак стои и не наоѓа на англиски или српски. Кај се мести за кои јазици да бара?
Ама тоа сега не ми се отвора бидејќи не се наоѓа ниеден превод, тоа е работата. Кај да го најдам тоа?