Јас секогаш од Замунда.нет.. имам свое корисничко име..и сите филмови до сега што сум ги симнала се перфектно добри.. во слика, превод..
Го имам симнато utorrent, ама незнам како се симнуваат филмови. Ај некој нека ми ја обајсне постапката накратко? Плис
Си го впишувам името на филмот на google + tpb, ги отворам сите дадени линкови на првата страна и бирам кое од нив да симнам (она со најмногу seeders) притоа гледам и големина на филмот нели, подолу коментари. Инаку преку bittorent симнувам. Сите филмови така ги симнувам и баш сум задоволна.
Треба да дознаеш кога пуштаат слободни акаунти за логирање ( што е ретко ) , вака не можеш. Едино да најдеш некој кој има акаунт и да ти даде јузер
Нема врска, јас преку 10 акаунти имам направено, зошто стално ги заборавам како ми биле. Може секое време да се направи. Само обавезно на меил треба да го потврдиш.
Јас како што знам цело Скопје симнува од еден акаунт на Замунда Барем така тврди другар ми кој цело време симнува од таму, исто и сите останати што ги знам. Јусерот е butik, пасот мислам дека е седум двојки (2222222). Не сум 100 % сигурна бидејќи на двата компј сум логирана пред некоја година и пасот ми е мемориран. Пробај, ако не успееш така, пробај со седум нули (0000000). Мене лично замунда ме нервира дека е на бугарски, така ди симнувам торенти од kat.ph, isohunt, pirate bay и сл. Се надевам помогнав.
И јас слегнувам торенти од еден акаунт од Замунда кој го користат многу други и сум задоволна, се случува ретко да слегнам и од Isohunt, но од Замунда најчесто. Ја користам uToreent.
Јас симнав филм преку uTorrent,ама со него си симнав и мноогу вируси и + не можев да наместам превод ,па избришав се'.Сепак добра програма е ако имаш добар антивирус.
ArenaBG-Сајт за симнување филмови uTorrent-Програма за симнување филмови Titlovi.com-Програма за преводи нема врска дали е од бугарски сајт преводот можете да си го прикачите сами