Јас обично слегувам филмови преку торент. Користам апликација BitTorrent & uTorrent ,а најчесто слегувам од Kick Ass Torents Страницата ти е подолена во категории за филмови, серии, игри и слично. Ќе се снајдеш, а апликациите се доста лесни за употреба, само избираш локација во компјутерот каде да ти се симне.
Зошто никако неможам да симнам торент од kickass? Вчера симнував без проблем, но денес неможам никако....знае ли некој што е проблемот :/
знае ли некој од каде можам да симнам титлови. не е важно дали ќе бидат на македонски или на срписки, хрватски или сл. иначе го користам gom player.
http://popcorntime.io/ Програмчево се вика Popcorn Time и има огромна база со филмови, преку него директно се симнуваат и гледаат. Нови филмови додаваат само кога ќе излезе 720/1080п верзија, има опции за превод (спрски, англиски итн.) во самото програмче Освен филмови, имаат и серии и аниме, ама јас строго за филмови го користам кога ме мрзи да барам торенти. Топло го препорачувам, особено ако сте како мене и никогаш не ви текнува што да гледате
девојки да ве прашам..... јас филмови симнувам од zamunda.net но незнам каде прочитав дека нешто се наплакало макар што не сум сигурна дека се наплака ама јас да си проверам. ако има некој кој знае нека ми врати плс.
Tу ме претеркала Даки а дојдов баш да го пофалам истово. Ми го фалеа долго време ама јас настапив со неверување ама пред некоја вечер ми се гледаше филм одма а немав време да чекам да се симне плус у да барам кој што како и го симнав програмчево. Прво датабазата им е солидна, ма пресолидна, има доста нови филмови и многу СЕРИИ, сликата е кристално чиста и има избор за било каков превод сакаш. Не се симнуваат она класично даунлодирање туку со еден клик за максимум минута до две гледаш филм без никакво сецкање. Сериите не ги ставаат толку брзо колку на торент, ама сепак после 5-6 дена од емитувањето може да се гледа. И давам чиста 10ка.
Дали може некоја да ми објасни како да симнам филм преку BS player? Го имам симнато но не знам како да симнам и гледам филмови преку него. И, да прашам. Како може да симнам превод од интернет, без да биде потребно компјутерот да биде поврзан со интернет кога ке го гледам филмот? (значи за неколку дена ке немам интернет па сакам да гледам филмови со превод, како да го изведам тоа?)
ќе го симнеш филмот, посебно ќе симнеш превод, јас симнувам од divx titlov, или од podnapisi, откако ќе го симнеш ќе го ставиш вп ист фолдер со филмот и ќе го преименуваш преводот исто како филмот. така кога ќе го пуштиш филмот bs player автоматски ќе го повлече преводот. а можеш и директно преку bs player да симнеш превод, ќе го пуштиш филмот, ќе одиш со десен клик на subtitles и ќе бараш превод. се надевам ти помогнав
Најчесто торенти симнувам од kickass , а моментално најдобра програма за гледање филмови е Popcorn , а онлајн страна www.film-club.net
Popcorn програмата не работи повеке, за жал А едноставно не можев без неа...Обавезно дневно си гледав по едно филмче за опуштање, а не знам ни вооппшто дали ке проработи повторно некогаш...
Програма користам uttorent за симнување било што , а страните од каде што симнувам се Zamunda.net (Мислам дека не треба user za da simnuvas) и rar.bg https://rarbg.unblocked.pe/torrents.php?category=movies а ги гледам филмовите на Bs.player Pro , Оти автоматски ми наоѓа превод и остало.