Програма на Софија Манчева

Discussion in 'Фитнес' started by Mia 21, Oct 31, 2021.

1. Miccccmicccc

Miccccmicccc Истакнат член

Зборувам за Марио,не за Софија. На Софија програмите се друго

AAKG likes this.
  2. AAKG

AAKG Популарен член

Помислив кај девојката да не имаш тренинзи. Скапо сепак и кај марио. Пред ковидот цените им беа упола.

3. Miccccmicccc

Јас скоро сите што ѓи прашав беше над 8000, и затоа кажав и дека не е толку скап.:)

AAKG likes this.
  4. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

@AAKG
    У Скопје се други цените
    има огромна разлика град до град

AAKG likes this.
  5. Miccccmicccc

Даа каде каде,само што кај Марио е мн скапа членарината за теретана 3.200 и не се исплати

AAKG likes this.
  6. bolest

bolest Истакнат член

така е направена поради предвиденото количество на протеин (>100 грама) што во спротивно е мн тешко да се внесе ако не јадеш мн месо/риба/јајца/јогурт итн. секако има вклучено и салати и овошје што е ок.. јас во глобала ги користам истите намирници само правам различни комбинации. има нешто конкретно што ти смета или?

7. bolest

bolest Истакнат член

и заборавив да спомнам јас јадам и манџи на пр. леќа јадев пред некој ден иако нема во програма, можеш да јадеш и грав и грашок ако ти се јаде, здрави се и имаат протеин само со нив работата е што имаат поголемо количество јаглехидрати од месо и зеленчук така што ќе треба да ги избалансираш со другите оброци во денот да имаат помалце јаглехидрати… има финтици и не дека мора по програма баш да јадеш ама битно е да се запази калорискиот внес и внесот на протеини

Cosmic Girl and Limpan like this.
  8. Limpan

Limpan Популарен член

Кога јадеш грав,грашок и леќа зс ручек што јадеш за доручек и вечера?

9. bolest

bolest Истакнат член

конкретно пред некој ден со леќата за доручек јадев протеински палачинки со путер од кикирики и банана, вечера skyr јогурт (22г протеин, го има во тинекс) со чиа, сончоглед и бадеми, само да знаеш тој е мн густ, ужинки неколку парчиња печеница и домашна пилешка супа. друга опција ти е 2 јајца или 1 јајце со повеќе белки и малку кашкавал + зеленчук. ако не сакаш да јадеш секој ден риба или месо добра идеја ти е да си земеш еден whey протеин, со тоа ќе внесуваш дополнителни 25-30г протеин дневно. лично не користам така што не знам да ти препорачам ама ко што гледам мн на програмава користат. и уште нешто: можеш и различни врсти месо не мора само пиле, јади мисирка, говедско, телешко… напрај си полнети пиперки или мусака ако тоа ти се сфиѓа само не претерувај со ориз и зејтин.. на крајот на краиштата не е страшно и да каснеш нешто друго само гледај да не претеруваш и да вежбаш редовно

Cosmic Girl and Limpan like this.
  10. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Мене ме интересираат програмите на Софија, ако може некој да сподели искуство како сте задоволни, од што се состојат, подетално.

11. Slatkataa1

Slatkataa1 Истакнат член

Сега ќе има ново отварање на програма заедно со дечко и дали некој планира да се зачлени и некој да сподели искуство од нејзините претходни програми ?

12. Cucueta

Cucueta Истакнат член

Јас брв на последниот летен предизвик и моѓам да кажам дека програмите се одлични!! Претходно бев долго на програмите од Ана ама нејзините во споредба со од Софија се губење на време и пари. За храната е сѐ објаснато, а и има доста работи поврзани со психологијата (емотивно јадење, прилини за невежбање итн..). Освен што ми помогна да се доведам во топ форма исто така ми овозможи да си се запознавам и да не се самоказнувам ако направам некоја грешка. Топла препорака.

shekerna likes this.
  13. Цунами

Цунами Истакнат член

Здраво девојки, сакам да ја почнам програмата на Софија, и се мислам меѓу нејзе и Ана. За зголемување мускулна маса, дома. До сега идев и уште идам на функционални вежби и пилатес, ама опремата што таму ја користиме ја имам истата и дома. Таму фокусот повеќе е ставен на кардио.

А и сега кога ќе почнат горештиниве, студиово не им е баш опремено и верувам нема да биде добро за вежбање барем до средина на септември. На страна тоа што ради термин и работа некогаш ќе прошуштам час, некогаш ради добиено и од тие 2000 што ги уплаќам, ретко кога можам да ги искористам.

П.С. Има ли посебна тема за програмите на Ана, да прочитам искуства?

14. DaisyDoo

DaisyDoo Популарен член

Колку пари ѝ била таа програма?

Вчера ми стаса мејл, демек Last call за некоја програма што чинеше некои си 990 денари.

15. ataneR

ataneR Истакнат член

Да не знаете цена вежби+исхрана кај дечко и Марио?

eliesaab likes this.
  16. shekerna

shekerna Истакнат член

Има ли некој искуство да сподели? Новава програма Girl boss method ми делува многу напумпано и сличен стил на Ана Стојанова. Не сум ги споредувала претходно зашто ми личеа различен стил, ама ова малку ме замисли.

Malatadevojka likes this.
  17. Malatadevojka

Malatadevojka Истакнат член

Искуство со програмата SomaFit Restart за во теретана?