Програми на Ана Стојанова

Discussion in 'Диети' started by IAmPresident, Jul 15, 2020.

1. Dea85

Dea85 Истакнат член

Bev i vo prvata ishrana i prv i vtor predizvik
    I nikogas povekje. Na pocetok obrakja vnimanie posle po 5pati treba da i pises za da ti go isprati sledniot plan.Ne se sekjavam no prvata programa i bese okolu 5000/6000 iljadi znam na3 pati plakjav.

Sega uplativ kajMancheva od loso poloso ishrana haos (gi cuvam mozam da vi gi ispratam)
    Ne frlajte pari, 1 mesec isfrlete JH jadete povekje proteini i ke vidite kako se slavee.

Isto i ishranata na Marija Sokolova kade be 350 evra, vo taa suma da ne spagja i pazarenje.

baby-star, Rose 62, riba79 and 8 others like this.
  2. Carolin.

Carolin. Форумски идол

Јас бев кај Ана на првиот предизвик, мене ми беше највеќе за менито за исхрана, да вежбам имам милион видеа на интернет. На почеток да кажам дека плативме со две другарки по некоја симболична сума околу 220-240 денари, една се најави и ни прати на сите.
    Ги правев и тие вежби ама реално мене тоа ми беше малку вежбање, вежбите да беа интензивни, но јас сум човек што прави 40-45мин кардио денес и си внесував плус мои вежби, ама не битно ова.
    Конкретно за менито за јадење, јадењата не беа кој знае какви да не можеш да си ги зготвиш, со рецепт си одеа сите, имаше шопинг листа, ама таа шопинг листа те чини 1000+ денари и не стасува ни за две недели тоа што ке го купиш, а плус што некој 30-40%(леќа, грав, спанаќ, салати) од тие намирници ги имав дома, па ајде ќе речеме 1000денари за две недели 4 недели 2000+700на неа=2700. Јас исто како и многу членки во фб групата а и мојата другарка имавме подуен стомак па го сменивме и доручекот од Ана со смути, многу сува храната ми беше, навикната сум 4-5 пати неделно да имам јадење дома со лажица.
    Ана и нејзините такви предизвици помагаат кај девојки/жени кои немале некоја физичка активност, не пазеле на јадење и нормално дека кога ти ке почнеш да внесуваш во тебе полесна храна, израчунати калории плус вежбаш, а до тогаш не си ни мрднал и те како ке имаш резултати. А за некој кој вежба повеќе време и сам си пази на исхрана не верувам дека би видел било каква разлика.

3. Healthy.girl

Healthy.girl Истакнат член

Може да ми пратиш во лп ако не ти е проблем. Ти благодарам

maaraa96 likes this.
  4. maaraa96

maaraa96 Истакнат член

Ако не ти е тешко и мене :) не можам јас да ти пишам во порака

5. Dea85

Dea85 Истакнат член

Za zal ne bidejki programata i e dostapna samo dva meseci, kolku da te prelaze...

Healthy.girl and maaraa96 like this.
  6. M.laDy

M.laDy Популарен член

Предизвиците како предизвици поминаа но сега сум на тримесечна програма кај Ана. Луѓе чуда се дешаваат, многу ослабени, дефинирани а ние таквите кои веќе 5 месеци вежбаме има ептен добри резултати. Мислм дека овој пат е разумна цената за 3 месеци а за секој месец си имаш 7 дневно мени и вежби. Најважно за мене е што научив како да ја комбинирам исхраната и да го балансирам секој оброк, што нормално ќе ми служи во иднина. Е сега нормално има и такви кои не се задоволни. Не може едно нешто да им одговара на сите нели? Но, првично јас уплатив поради вежбите, бидејќи ради вирусов не ми се ризикува во теретана и го добив тоа што го очекував. Кратки но ефективни тренинзи.

IAmPresident likes this.
  7. Dea85

Dea85 Истакнат член

Koja i e cenata sega?
    Vezbi imas milion na YouTube i Instagram ako si uplqtila radi niv, mada ti si znaes.
    Jas povekje ne gresam dusa ni kaj nea ni kaj mancheva visok pari za frlanje nemam.

Снегулк@23 and maaraa96 like this.
  8. M.laDy

M.laDy Популарен член

Да знам дека имам вежби на јутуб и дека има и апликации со вежби. А не сум ни почетник во вежбањето туку имам искуство 5 години со вежбање. Но моја беше одлуката да вежбам така со веќе припремен план. А реално овие резултати што ги имам немаше да ги постигнам ако комбинирав вежби сама. Дополнителна мотивација е и групата на фб. Кажав дека не може едно нешто да му се свиѓа и да одговара на секго. Само споделив мое лично искуство. И да тримесечната програма е 2500 денари.

9. Dea85

Dea85 Истакнат член

Auuu namalila i toa dosta

M.laDy likes this.
  10. Ivaphkare

Ivaphkare Активен член

Моето искуство :
    Не сум задоволна и покрај платеното 3рати по 2990 програмата не ви останува за вас ви ја одземаат.
    Како што беше во мојот случај јас не ни стигнав да ја допраам програмата од мој лични причини мислејќи си дека како што купуваш се за себе ти останува но ова е фрлање пари во вода.
    Затоа моја препорака обратете се кај стручни лица, каде се е осмислено квалитетно, а не кај луѓе кој сега се тестираат на вас.
    Поздрав

злоба, maaraa96 and Dea85 like this.
  11. Nairobi88

Nairobi88 Истакнат член

Убаво пишува дека предизвикот е за еден месец но Ана дава пристап два месеца. Не знам како мислите дека е засекогаш. Кога одиш во теретана плаќаш за еден месец и не може да одиш повеќе ова е исто. Ако сакаш испринтај си ја исхраната но тоа е тоа. Следна програма се плаќа пак

Снегулк@23 likes this.
  12. xnotyourbabex

xnotyourbabex Истакнат член

Да се надоврзам на темава, видете го видеото на kikecvetche на инстаграм кај што збори за 9 недела од предизвикот, и пред да натрупате пари за програмите, нека ви текне на видеото. Тоа што она направила програм и исхрана (што одговара и имал прогрес кај самата Ана Стојанова) еве овој пат не одговарало на некој друг. Да имаш проблеми со pH на урина на долгорочен план може навистина да заврши многу лошо. Затоа е друго кога имаш тренер со кој комуницираш, на кој можеш да му кажеш историја на физичка активност, за вакви испади да нема. Среќа што ете исчашување на коленото ја довело и да провери лабораторија, да си седела така на подолг период со изреметена pH на урина којзнае што ќе се случувало. Да внимавате многу, со кој соработувате фитнесот не е играчка, и нема експериментирање кога станува збор за вашето тело и организам!

13. CarrieBradshow

CarrieBradshow Истакнат член

За чии програми пишувавте поназад во коментарите, дека ги копирала Ана? Ги разгледував Софија, Клое. На Youtube баш ја гледав Клое и да би вежбала по нејзините видеа, треба претходно да ги изгледам, да запамтам па да вежбам, некако како мешаница ми беа.. А за рецепти ептен сакам да најдам здрави и не многу калорични, ама ни за тоа не се снајдов на каналов на Клое.. Можеби незнам како и каде. Хелпче :)

Снегулк@23 likes this.
  14. busybee

busybee Истакнат член

Пробај ја вебстранта
    https://www.chloeting.com/
    Делот со рецепти следи за неколку дена. Но бесплатните програми се тука и веднаш те носат до јутуб видеата. Имаш дел со пред и потоа, за секој предизивик и дел со храна.

CarrieBradshow likes this.
  15. joy1

joy1 Форумски идол

Ја почнувам со Ана од фебруар здравје. Сем ако не добијам позитивен бејби тест до тогаш :D. Рече дека со трудници не работи дури и да дозволи лекар :)

16. Speechless

Speechless Популарен член

Јас вежбав/се исхранувам од новата програма сега.
    Искрено почетокот-првиот месец ептен ми се допаѓаше, имаше доволно јадење ( доручек, ручек, вечера ) но како што прогресираа месеците, се помалку јадење имаше за трет месец на ден да има смути/сендвич/салата.

За вежбите беа минимум време и затоа, доколку пазиш и на јадење и на вежби според мене не го даваш максимумот од тебе. ( па и нема некој голем прогрес- што за мене не ми делуваше добро )
    Погоре прочитав дека се за почетници и да, доколку некој не бил подолго време активен и сега сака да се среди со исхрана/вежби ја препорачувам.
    Ми се допаѓа и тоа што не сум ги вратила килограмите што ги спуштив (5, ама не се доволни со оглед што имам многу плус :D )

hermosa and CarrieBradshow like this.
  17. ikivikica

ikivikica Активен член

Здраво девојки, сакам да почнам со програмата Insta booty на Ана од фебруари. Не прочитав погоре, но доколку некој ја има вежбано таа програма би сакала мислење. Цел карантин вежбав Chole Ting, tabata, Blogilates и Rebecca Louise па сакам да пробам и со Ана, најмногу ради целулитот.

18. CarrieBradshow

CarrieBradshow Истакнат член

Ushte nekolku chasa trae prijavuvanjeto, bash preeska vidov kaj nea na story..

19. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Јас се пријавив, па ајде да видиме што ќе биде, после коронава не сум вежбала воопшто, не се чувствувам баш способна сеуште но некогаш мора да се почне.

20. ikivikica

ikivikica Активен член

И јас се пријавив :)

CrAzZyYy likes this.