Дечки ги има ли некој пробано? Долго време ги гледам и сега на инста нешто персонализирани програми видов дека е новитет. Вреди ли да се проба? Планира ли некој да се приклучи ?
Бро Уназад години имам уплаќано и предизвици и обични програми. Не дека не знам сама да смислам или не дека не знам да вежбам, него ај ради реда, нели да си имам водич... Летните предизвици и беа фантазија - што од добар концепт, што од добри интересни вежби и тоа 5 пати тренинзи наизменични делови од тело и темпо+план за исхрана...и тогаш цената беше смешна, нешто како 890 ден. за 2 месеци плус 1 гратис. ..... И..Доаѓа време за booty challenge сеа у ноември...и..паднав у несвест > 1290 ден платив > Влагам у програма, ставила САМО 3 тренинзи за задник. > Тренинзите ги снимила некоја рандом ТЕОДОРА (idk who tf is she), некоја што не е компетентна, што нема тело на вежбач, што не знае да вежба и што не знае да ЗБОРИ, нит да објасни > За да вежбам други делови од тело, јас буквално немам пристап, пошто не сум си уплатила обична програма - која патем е 3000-4000-6000 ден [Секако можев да си уплатам ако сакав хехе, за пари одма сè може] Заклучок: криво ми е што пред 4-5 години сум плаќала поевтино и сим добивала подобри бенефити од програмите и денес не дупчи сите у мозок. Царица е за маркетинг, ама кога тогаш ќе ја прочитаат сите и ќе и спласне славата. + Не сум единствена со ставов, некаде прочитав, некое девојче и имаше пишано директ, дали кај нејзе на профил на некое видео или на профилот на Peach Army, не знам, само знам дека сè повеќе се освестуваат.
Те сваќам дека ти било ефтино и ти заштедувало време и си имала полесно организација ама ниту Ана не е компетентна, ниту стручна па ниту образована на таа проблематика што ја продава. Сме збореле наназад по страните, нема кондиција, видеата од програмата со вежбите и се однапред снимани и монтирани и пак погрешно ги изведува вежбите. На страна што откако ќе ги отвори тие фб групи не е ни активна затоа што не се ни замара ниту пак се разбира. За маркетингот секоја чест ама пак ме чуди да уште продава како луда програми зар до сега не ја прочитаа луѓево.
Да да, се согласувам дека и Ана не е компетентна, ама ај прогледуваш низ прсти дека и она вежба па се лажеш..а оваа Теодора ужас...
Лелееее, а јас па гледав нешто за нови мајки и ми се виде примамливо. Подобро да пешачам отколку да платам астрономска сума за колк лево колк десно.
Не се нервирај ! Немаше ли рок од недела време во кој ти ги враќа парите ако не си задоволна ? Инаку кај Милана Делич со уплатата имаш и исхрана и пристап до сите програми. Кај Chloe Ting имаш таков challenge во 2022. Се вика grow a boothy challenge и е бесплатен. Плус и рецепти има на страната.
Кај Божидар Пецаковски имате само храна и тренинг. Никакви челенџи и глупости. Резултатите врв. Овие сите останати погоре од Јутуб копираат исхрана и вежби. Ана нема ни тело ни форма ни ништо. Едино прај реклами и со парите што си ги заработува си шета Дубај. Едно време беше послаба и подобра форма имаше а и добри нејзини совети. Сега се и е копија.
Дечки, немам проблем со килажа, нит со мускулна маса, само се пожалив од програмите на Ана и сакав да отворам очи на други девојки да не потпаѓаат на маркетингшки трик, chillЗнам за сите овие што сте набројале, како и да е.