Програми на Ана Стојанова

Дискусија во 'Диети' започната од IAmPresident, 15 јули 2020.

1. veris

veris Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2023
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    1.650
    Да, хакирана им беше апликацијата, ноо не ни се хакирани нашите телефони податоци итн..

2. RinaKa

RinaKa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2019
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    105
    Познавам жени кои многу ослабеле и направиле супер тело со нејзините програми, но некако има многу готвење, почнав, пробав но тешко ми одеше со организацијата на времето и обврските.

3. Vera-Olivera

Vera-Olivera Нов член

Се зачлени на:
    19 мај 2026
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    10
    Јас сум сега на Летен предизвик, па ќе споделам импресии :d:
    Немам време за готвење па го следам Simple менито, има рецепти за 7 дена, не знам дали истото се повторува наредните 4 недели или ќе има нешто друго?

4. GingerMama

GingerMama Нов член

Се зачлени на:
    25 мај 2026
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали на програмите на Ана Стојанова секоја недела се истите вежби?

5. WarriorMind

WarriorMind Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2018
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    6.771
    Ана Стојанова ми е блокирана буквално од секоја социјална мрежа и повторно некако успева да ми се појави како реклама. Таа е само јак маркетинг.

Не може една програма да одговара на повеќе луѓе со различно тело, здраствени проблеми, навики, обврски и сл.
    Веќе кога а плаќате скапо, одете платете нутриционист за 2 000 денари, ќе ви направи распоред за јадење според крвна слика за ваше тело и ќе бидете и сити и ќе ослабете. А за вежби имате чат џпт наједноставно ако не знаете сами да направите план.

И Елена Бубало ми е блокирана, многу се напнува и не можев да ја гледам.

На ocicka2014 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Nela678

Nela678 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2022
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    180
    Девојки јас го следам summer challange на Ана ама некако тешко ми оди со слабеењето, дури и едно кило накачив а 4та недела е.
    4 недели по ред исто вежбам исто готвам ама не гледам резултат никаков, се чуствувам разочарано некако и страната паѓа секој втор ден и веќе ми здосади се едно исто мени 4 недели. Дали може да ме посочите со некаква друга диета или друг совет што ќе ми помогнат да изгубам килажа?

7. dea.18

dea.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2021
    Пораки:
    845
    Допаѓања:
    2.345
    Не глеј килажа, види на обем дали си смалила струк, нозе, стомак.
    Можеби на поздрав начин слабееш, начин каде процесот е поспор, ама резултатите би биле подолгорочни.
    Кратки диети и чаеви за ослабување не помагаат.

На Nela678 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Iva:)

Iva:) Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    1.844
    Допаѓања:
    5.065
    Не може една исхрана да биде адекватна за илјадници жени, не се сите организми исти. Заблуда е дека ваква програма ќе ги ослабе сите што ќе ја купат, тоа е чист маркетинг потег а плус и одредена исхрана може да не одговара на твојот организам. Затоа ти препорачувам да не губиш време и да си бараш стручен нутриционист или сертифициран тренер кој има индивидуален пристап.

На BlackNight и lovely91 им се допаѓа ова.