Познавам жени кои многу ослабеле и направиле супер тело со нејзините програми, но некако има многу готвење, почнав, пробав но тешко ми одеше со организацијата на времето и обврските.
Јас сум сега на Летен предизвик, па ќе споделам импресии Немам време за готвење па го следам Simple менито, има рецепти за 7 дена, не знам дали истото се повторува наредните 4 недели или ќе има нешто друго?
Ана Стојанова ми е блокирана буквално од секоја социјална мрежа и повторно некако успева да ми се појави како реклама. Таа е само јак маркетинг. Не може една програма да одговара на повеќе луѓе со различно тело, здраствени проблеми, навики, обврски и сл. Веќе кога а плаќате скапо, одете платете нутриционист за 2 000 денари, ќе ви направи распоред за јадење според крвна слика за ваше тело и ќе бидете и сити и ќе ослабете. А за вежби имате чат џпт наједноставно ако не знаете сами да направите план. И Елена Бубало ми е блокирана, многу се напнува и не можев да ја гледам.
Девојки јас го следам summer challange на Ана ама некако тешко ми оди со слабеењето, дури и едно кило накачив а 4та недела е. 4 недели по ред исто вежбам исто готвам ама не гледам резултат никаков, се чуствувам разочарано некако и страната паѓа секој втор ден и веќе ми здосади се едно исто мени 4 недели. Дали може да ме посочите со некаква друга диета или друг совет што ќе ми помогнат да изгубам килажа?
Не глеј килажа, види на обем дали си смалила струк, нозе, стомак. Можеби на поздрав начин слабееш, начин каде процесот е поспор, ама резултатите би биле подолгорочни. Кратки диети и чаеви за ослабување не помагаат.
Не може една исхрана да биде адекватна за илјадници жени, не се сите организми исти. Заблуда е дека ваква програма ќе ги ослабе сите што ќе ја купат, тоа е чист маркетинг потег а плус и одредена исхрана може да не одговара на твојот организам. Затоа ти препорачувам да не губиш време и да си бараш стручен нутриционист или сертифициран тренер кој има индивидуален пристап.