Продажба на текстови за песни

Дискусија во 'Канта' започната од lovebrazil, 23 декември 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    78
    Девојки, ако темава не е содветна или е дупла, се извинувам.
    Инспирирана да ја отворам бев од тоа што вечерва, еве баш пред малку, пишував. И кога го прочитав напишаното, сфатив дека е совршен текст за песна! Сакав да прашам дали некој знае нешто во врска со продажба на текстови на песни. Каде би можела да ја понудам? :^)
    Барав по интернетов, но не најдов некој корисна информација.

2. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.612
    Немој да се трудиш премногу, знаеш тука какви текстови поминуваат-зошто си отиде, ме остави без збор, те молам врати сеее, ми ја зеде душата побегна со неа, нема веќе радост нема веќе смеа, бело е сеее бела си тии, не ме боли што имаш друг и што го гледаш со поглед заљубен, те сретнав пак но за рака друг те држеше, Кажи кој те има, кажи ми мила дали исто ко мене тој љуби..... :puke:
    Всушност ни странскиве не се ништо подобри, тие се бетер од нашите по текст, само нели се англиски плус од Рири, Бијонсе, Лејдибеспари итн.. па се хит, пробај преведи и пеј на македонски некоја од песните на Бијонсе, ќе видиш какво срање се.
    Ама па колку и да е за никаде текстот, ритамот, мелодијата ја прават хит.
    Ако сакаш да ги зачуваш твоите песни подобро издај си книга со нив.

3. Suzi Sju

Suzi Sju Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2019
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    И мене исто ме интересира, дали некаде можам да понудам текстови, односно песни за композиција ?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.