Продавам нова и половна бебешка облека по супер цени. Продавам електрична пумпа за молзење Филипс Авент минимално користена сеуште под гаранција.Купена 10.000 мкд јас ја давам за 5.000 мкд. Продавам нов кенгур.-500 ден. Повеќе инфо инбокс
Prodavam Stokke kolicka so podloga za novorodence, cador, drzac za sise, torba, prekrivka za dozd i mreza
На крај сум со бебе фазата по втор пат. Со носталгија гледам бебешки производи, ама се' повеќе ми е јасно дека не требало да купуваме се' ново, требало да позајмиме/купиме користено затоа што многу брзо растат, а ами останаа една цела соба и поткровје полни со беби реквизити. Да ми е овој памет тогаш Сега ми требаат дрвена кујна за играње, пиклер или баланс даска, трамболина, лизгалки и сл. Давајте понуди, не планирам да „жалам“ по играчки и опрема повеќе
Здраво мајки, доколку на некој му треба или знаете дека бара, продавам количка за близнаци, купена е лани во декември од Прилеп и искрено малку користена, моиве баш и не се некои што сакаат да седат Доколку ви треба нешто повеќе инфо слободно пишете, ви закачив и линк со повеќе информации за количката П. С. И да напоменам дека е без транспортери, имам други транспортери кои ги купив во локо кроко ако ви се потребни https://topolino.mk/product/kolicka...-transporteri-duo-smart-anthracite-chipolino/
Продавам количка Brevi Adon Trio, купена од bebesupermarket, користена е година и пол. Главниот дел е доста долг, може да се користи и за спиење без да висат нозете и за поголемо дете и се спушта скроз рамно. Има посебен елемент корпа за до 4-6 месеци, може и на кревет да се стави за спиење и се монтира на количката. Третиот дел е транспортер кој исто така се користи и на количката и во автомобил. Има и зимска прекривка, торба, и прекривка за дожд ( која морам да ја побарам тука е некаде). Прикачувам слики од интернет и од реална состојба. Цена 13000 денари.