Продавам или менувам хаака пумпа со силиконски капак ......понудете цена или производ.https://viafarm.mk/p/5812/haakaa-silikonska-pumpa-100ml-so-kapache
Се подарува. Во добра состојба, без делот за мали деца. Пишете ми доколку го сакате, за да се организирам да го донесам. Јас сум во Аеродром.
Здраво, ако има вишок некој неотворени кутии Babylove 1 ад млеко, нека понуди да се договориме за цена
Jas nemam mleko da mi tece pa da sobiram ili da pumpam pod vakum. Mene mi stoi na grada kondemek pod vakum ke izmolzi......nisto. sepak poznavam prijatelki koi sekojdnevno ja koristat.
Jas prodavam transportno, kako novo e ne sakase da spie vo nego nikogas. Kupeno 4 000 go prodavam 2500 pisi lp za sliki ako sakas
Продавам: - кенгур за близнаци - перница за доење близнаци - пумпа за измолзување на локо кроко За слики и цена, контактирајте ме во порака
Prodavam stranici za krevetce krem boja so se pernici za 1000 den( moze da se diskutira). Ako ima nekoja zainteresirana ke pratam sliki.
Здраво, доколку на некоја доилка и треба хаакаа вакум пумпа, продавам некористена 900 денари купена денес по карго порачано од саботата. И фискална ќе ви приложам, ми престана млекото во меѓувреме