Има во темата Мајчински муабети слика, во Нано бар во Дебар маало ако си во можност да однесеш бебешка облека собираат за близначиња
Да не подарува некој машка облека од 9 месеци нагоре. Ќе тргнеме во градинка и немаме така нешто многу и позачувано.
Продавам: Бебешко креветче со страница што се спушта, 3 нивоа на подесување на душек и душек дормео со две лица. Слабо спиено скоро ич, не е ни мочано дури. 6000 комплет Продавам количка Чиполино Пуки и траспортер иста боја. Количката има променливо седиште да гледа бебето накај тебе, но и да гледа напред. Комплет со транспортер 6000. Продавам игрална, коростена месец дена, 2000. Продавам пумпа електрична, Лансинох, двојна, 4000, презадоволна сум. Во Зегин е 9000 инаку. Продавам рачна Чико-1000. Многу малку користена. Продавам Хаака - 500 ден. Продавам мала перница за доење од Комодита, препрактична, 500 ден.
Саботата ги купивме од Пеко Битола, ја чувам фискалната, 3 500 денари, намалени од 7000, кожни, водоотпорни. Не се облечени воопшто, дома ги облече ама големи и се, кога ги купувавме набрзина во гужвата мислев дека и се таман. 36 се, ама бројот е како за 35. Ако некој сака и кутијата ја чувам и фискална и хартии и се.
Ако некоја мајка го користи, го продавам по грешка ми го порачале место бонбоните за деца. 1700 го земав 1400 го продавам.
Мајка подобро чувај ги за кога ќе и бидат таман. Поевтино ќе ги дадеш него што навистина вредат. Ги знам кои се, стварно се многу убави
Дали знаеш дали прават смена на број во Пеко? Од саботата се купени. А вистина се преубави и на изглед и се
Не, не се само дома ги облече на тепих толку. Баш ќе прашам се надевам ќе ми ги сменат, да не ми седат така во кутија.