Се продава количка со неа оди поклон додатоци што се екстра купени од мене душек за неа , мрежа за комарци, кабаница за дожд и држач за чаша. Количката е стара 7 месеци а користена едвај 4 . Кој е заинтересиран нека ми пише .
Минатата недела ја купивме од Енци Менци, прелесна за возење, се склопува и отвара со една рака, тешка е нешто под 6кг. 2 пати ја возевме до градинка и назад, скроз нова е. Ја продавам затоа што на поклон добивме поголема. 4.800 крајна цена!
Се продава кенгур на чиполино речиси и не употребен го имаме само 5 дена, бебе не го прифати. Цена 1650 ден.
Продавам H&M женски сандалчиња, необлечени, со етикета. Кога дојде сезоната за носење не и беа точни, останаа така. 600 ден.
Здраво продавам ел пумпа, само еднаш епробана ама бидејќи немав млеко веќе не ни пробував. Купена 2590ден. А ја продавам 2000ден. Запроизводот: Производ кој е изработен од високо квалитетни материјали, внимателно дизајниран, кој има прекрасен изглед, компактна структура, цврста и практична. • Три начини на работа: Масажа, Испумпување и Исцедување со 9 различни нивоа на работа. • LED дисплеј на допир. • Голема литиумска батерија 1200 mAh. • Zero backflow технологија ако се наполни шишето, млекото нема да се врати назад во апаратот за да се расипе. • Големо шише со капацитет од 180 мл. • Афтоматско исклучување на апаратот по 30 минути работа за во случај да се заборави. • Мека силиконска перница – дијаметар 80/24 mm. • Компактен, лесен за употреба и патување. • Адаптер: Влезна моќност: 100-240V, Излезна моќност:5V. • Димензии на производот: 19x14x6 cm. • Димензии на пакувањето: 23x20x10 cm
Здраво продавам марама/кенгур како на сликата од локо кроко јас сум ситна мене ми е голем го имам само пробано. Го земав 2.990д го давам 2.000ден. Ќе ви пратам слики како изгледа во порака. (Врзан е унакрст не е како обичните марами )
Здраво на сите. Продавам музичка подлога Lionelo-paula со 4 висечки играчки и перниче за tummy time. 2500 денари.