Се продава преубава количка Bebetto 3in1 - систем за апсорпција на шок - систем за фиксирано движење - гумени тркала на напумпување - исклучително добра суспензија на сите тркала - корпа, седиште и транспортер се вклучени во комплетот - опција за посебно монтирање на сите делови и свртување на двете страни - опција за монтирање на транспортерот во автомобил - голема шопинг кошница - регулација на наслонот на седиштето во 4 позиции вклучително и целосно лежечка - регулација на наслонот на корпата - издолжување на сенилото за заштита од сонце - гратис торба за додатоци - гратис прекривки за количката, корпата и транспортерот - механизам за лесно склопување и складирање https://m.youtube.com/watch?v=nyKpv97w2bk
Zdravo, dali nekoja majka ima vishok kutii ad mleko Babylove 2, pa gi podaruva ili gi prodava po popovolna cena?
Ги продавам патичињава бр 23 се. Му ги нарачав за малиот од странство ми ги донесоа,ама моделот е изгледа потесен.На два пати му ги обув ама не може да оди,стапалото нему му е пошироко. 600 ден ги продавам.
Ми поклонија повеќе колички, па како расте мали да објавувам да давам дел од нив. Со неа има уште еден поголем дел што е наместо транспортерот. Цена 8000 денари
Количкава ја продавам по ептен поволна цена, зашто сакам да купам летна количка, би ја дала и за 6000 ден само да не ми стои дома, ако има некоја заинтересирана мама нека ми пише.