Продавам chicco urban колочка од три дела(транспортер+корпа која се ррансформира во седло).Многу малку користен
Имам порачано пакет од 7 бодиња 18-24 на кратки ракави од tinybaby, воопшто не се ни отворени само едно погледнав, но кројот не му одговара на моето бебе. Ако на некого му се допаѓаат ќе му ги пратам само да си плати карго
Моево моментално такви носи, таа големина ја носи од 4,5 месеци и уште му чинат. Ако има некој повеќе потреба од мене праќај, ако не се најди можеш кај мене
Го продавам релаксаторов. Скоро и да не е користен, дали 5 пати сме го ставиле бебево, никако не го засака, па се откажавме. Цена: 4500 денари
Продавам бебешка количка во два дела: корпа за новороденче до 6 месеци, и втор дел седечки, заедно со зимска навлака (вреќичка), и торба. Марка Cosatto, модел giggle 2. Купена е 48.000ден, ја продавам за 18.000ден.
Продавам бејбифон со камера, марка Lorelli. Комплетот се состои од камера со полнач, и екранче со полнач. На екранчето покажува температура во просторијата кај бебето, има опции за приспивни песнички и други алатки но не сум ги проучила, зошто реално не е користен. Можеш да го проучиш на google/ youtube поточно што опции има, ептен малку го употребивме. Цена 2000ден.
Продавам сет на металац,нов неотпакован. Цена 1500 ден. Продавам нова ,некористена,двојна електрична пумпа со брзини и масажа на гради. Цена 1200 ден.