Исто и јас, купив ново шише исто да имам ама не го користам, пумпата иста од чико рачна еве сп 2ро дете уште ја користам, 8 месеци е бебе.
Да се фаќа еве приказ одма Цена нз колку беше ич не памтам, од Енцименци Битола @DELFINA81 @prinstongirl2
Јас дојам 1+ година и до сега не сум имала потреба од електрична пумпа, ја имам рачната на Чико за итни ситуации. Ама сега ми треба некоја проверена електрична, со нормална цена за дур сум на пат да се молзам и да одржувам лактација. А и за да оставам млекце за бебето. Оваа од Пики немам сретнато некој да ја пофалил. Иста е со таа што ја продава една членка погоре. Освен што во Пики е 950ден поефтина.
Убави шишенца тие на чикко само што нема кај нас енци и мора се по пошта..ама за пумпата ќе земам , ке порачам...со првпто мн млеко имав и 80 % цицаше самп од една града, и од другата колку вадев толку му давав да си го испие...
Јас кога барав најевтина електрична со добри искуства, само таа од Зегин ми испадна опција и ја зедов, околу 3000 денари. Оваа некако многу евтина, рачните се поскапи. Инаку од таа од Зегин сум многу задоволна.
Јас имам, мајка ми ми ја купи уште пред да се породам, единствено плетенката, јорганчето и чаршавот ги користам до сега. Страниците ги немам ставено. Чаршавот најмногу кога одиме некаде го користам и во корпата од количката зошто нема ластик и не ми го фаќа цел душек надолу како мрда бебо така и тој се собира. Не ме праша мајка ми кога нарачувала, иначе ке и речев подобро да ми купеше постелина само без оградици.