Да јас. Се е искористено од пакетот освен гнездото. Супер квалитет се. За гнездото моето не сакаше да спие во него, другото се му е поставено во креветче
И вир имате како нашето креветче, а на профило нивни е од тие лреветчина на нивоа па затоа охрадицата е дп горе поставена.. кај нас паѓа надоле и не е целосно исполнета..фала ти
Мајки продавам облека окаиди за девојче од 18 до 24 месеци(носена минатото лето зачувана како нова) претежно се блузички и комбинезони.подетално во лп
@Bella_Stella јас ја имам од пики ама досега не ми требала да ја користам за да споделам искуство. Само знам дека е најефтината електрична пумпа. Дали некој продава игрални за на отворено,нишалки и сл?
Некој да продава релаксатор..ама не пс тие на лулање на струја што се.. туки обичноте што можам и на кревет да го ставам...
Јас имам таков обичен на батерии, од Бејби Центар го земавме, синко воопшто не го сакаше, не е користен, па ми стои на таван. Сина боја, ако сакаш ќе ти пратам слика. 2500 денари
Мајки ве читам за некое Пики зборите каде е тоа, што е тоа, може ли онлине да се нарача ко падната од марс сум