Јас купив во Сити Мол во Бенетон имаат секакви куфери, патни и сл, али се поскапи. Инаку имаш поефтини во Гари Компани куфери и патни имам гледано. Не ми текнува друго место.
Па не сум баш за гари компани. Ај ќе видам до сити мол. И трговски мислам дека имаше некоја продавница ама нр сум влегла таму со години.
Количкава е многу малку користена (кога ќе си одам дома ќе ја сликам) синко не сака да се вози во неа и за џабе место ми зафаќа дома па сакам да ја продадам. Ја купивме 14.000 ден ја продавам за 7500, има корпа за новороденче и за после 6 месеци тој дел. Преубава е, сиво со теркизно како на сликата. Кој е заинтересиран нека ми пише ЛП.
Prodavam korito so postolje go zemav komplet 1900,go prodavam za 1000. Prodavam Dormeo osvezuvac na vozduh,za 2000den. Prodavam podloga za presoblekuvanje sto se stava vrz plakarce ili na spalna 200den ,sosema nova. Koj e zainteresiran neka mi pise ke pratam sliki
Mislam deka bese 96x96 ne sum sigurna (ili 1m x1m) ama dosta e golema site igracki vnatre ni gi sobirase
http://bebesupermarket.mk/?p=19841# Ако сте заинтересирани пишете ми ЛП. Воопшто не е користен. Со вибрации и музика е.
Ја продавам количката заедно со транспортерот . Воопшто не ја користевме. Транспортерот е користен кратко. Пишете ми во ЛП ако некој е заинтересиран.