Здраво, продавам креветче Bebeconfort 0м+ до 9 кг, релаксатор Maxi Cosi, електрична пумпа Philips Avent, Гнездо и перница за доење. Сите производи се користени само 2-3 пати и се во одлична состојба. Пишете ми во лп за повеќе инфо.
Истиот скроз го имам! Маста извадена му е за две деца, сега и за третово ќе го користиме Се прави и како столче башка
Девојки, имам за продавање 3 пакувања MAXI Виолета пелени, со по 74 парчиња. Купени се по 900 ден од Тинекс, толку и ги продавам. Ја чувам и фискалната сметка. Ако има некој од околината на Охрид, Струга, Битола би можела и да ви ги донесам.
Би сакала да ги подарам овие кашички и 2 сокчиња. Сите имаат убав рок. Нека ми пише некоја ако има потреба
Продавам релаксатор,купен пред 5месеци,бебе не ни сакаше во него да седи,за украс ни беше 2.500 купен е 5.700
Продавам детски плакар - 5500 ден Сандалчиња H&M - 500 ден Козметика frezyderm - 400 ден сите три Гнездо - 500 ден
Продавница за играчки и бебешка опрема. Пиши на фб Пи ки бебе ќе видиш.Доста ефтини се.Инаку имаат дуќан во Струмица,а работат и онлајн.
Само една кратка реклама. Mајка изработува плетени работи. Кој има време нека си зирне. Фала на издвоеното време! https://www.instagram.com/rucno.pletivo?igsh=MXZlc3lhd3Y0cnRuMA==
Нов електричен аспиратор за нос Неотпакуван и неискористен. 1.000ден. Марама слинг унакрст од позади еднаш пробана 1.000ден