Мајки мене ми се ближи терминот, сватив со првото колку пари изнадавав за работи кои можев да заштедам со оглед колку брзо надраснуваат, па се решив некои работи овој пат да купам користено. 1. Дали некој продава алишта 0-3 за женско? Ми требаат повеќе боденца/шпикозни што по кратки што по долги ракави. 2. Бејбифон со камера. 3. Додатоци за Maxi Cosi (држач за шише и корпа за играчки) 4. Торба
Продавам количка Maxi Cosi Adorra 2 со транспортер Cabrio Fix, користена но сочувана. Иста боја како на сликата. 12,000 ден. За повеќе инфо и слики пишете
Продавам количка од Локо Кроко Гизмо, користена е 7-8 месеци. Со сите додатоци ( корпа и транспортер). За повеќе слики пишете ми порака. Цена 10000
Се продава количка 3000 ден . Со количката следува подарок држач за чашка , душек , мрежа за комарци и кабаница за дожд.
Барам да купам транспортер за количка Darling Kika boo или било каков кој би одговарал на таа количка.
Продавам душек DORMEO за детско креветче 120*60. Со навлака отпорна на вода. Користен е само 2 недели . Цена 6000 ден.
Продавам количка Kunert Rotax, иста како на сликата. Сосема нова. Користен е само транспортерот при патување. Цена по договор.