Jas imam kupeno minatata godina Cybex okolu 12.000 bese za da go koristeme samo koga ke doagame vo Makedonija bidejki ne ziveeme tuka, koga go kupivme malata bese 1.5 godinki i nesakase da sedi vo nego, sega dojdovme pak posle 1 godina i nesaka nikako da sedi vo nego pa ne ja forsiram bidejki sme vo pomal grad i retko se dvizime so kola. Vozeno e nekolku denovi vo kola no ne e koristeno. Dokolku ste zainteresirani ke vi ispratam fotografii a posle 15.06 koga ke si zamineme od MK ke vi ispratam i faktura koga e kupeno i kolku koshtalo bidejki ne mi e vo MK. Bi go prodala za 6-7.000 so ogled na toa deka sepak koga ke izleze od prodavnica ne e veke novo iako ne e koristeno. Go kupiv od city moll na 2ri kat edna prodavnica. Isto taka imam alistenca i kondurki za zensko dete 0-2.5 godinki koj e zainteresiran moze da mu ispratam fotografii. Mnogu e niv se novi nekoristeni a imam i takvi obleceni po 2-5 pati maximum. Pereni vo Miele mashina so twindose sensitive detergenti.
Zdravo, zainteresirana sum za kupuvanje na pumpa za odmolzuvanje? Dali prodava nekoj? Racna ili elektricna nemam odredeno bitno da vrsi rabota
Jas prodavam elektricna nekolku pati probana zasto ne dobiv mleko, sterilizirana vo sterilizator e pred da ja spakuvam 1500 mkd
Продавам дрвено креветче со 3 нивоа на подесување, комплет со душек. Креветчето е во одлична состојба.
Мами дали некоја продава додаток за количка за второ дете? По можност да е од оние шо имаат и за седење и рачки за држење
Продавам- -перница со активности CHICCO ПЕРНИЧЕ ЗА ИГРА ANIMAL TUMMY TIME CHICCO (encimenci.com.mk) -baby gym -розев балдахин и оградици ТРИ ДРУГАРА-исти како на сликата само розеви MONTEX ЗАВЕСА ЗА КРЕВЕТЧЕ ЅВЕЗДИЧКИ БЕЖ MONTEX (encimenci.com.mk) -подлога за пресоблекување се е купено од ЕНЦИ МЕНЦИ и е скоро ново. кој е заинтересиран ќе пратам слики
Имам ваучер од енци менци за Чико играчки во вредност од 2290ден. Ако има некој заинтересиран да го искористи за помала сума нека ми пише.
Продавам нова облека од Carter's OshCosh (2T brojce). Маичка со краток ракав 400 ден Боди на краток ракав (24м) 400ден Панталони 800 денари Кошула 700 денари Ако се купат сите работи заедно цената е 2000 денари