Симни си апликација Baby cam инсталирај ја на 2 телефони, еден ке оставаш кај бебето друг кај тебе.Функционира одлично, можеш и да го гледаш бебето на камера.
Се продава релаксатор до 9кг со адаптер. Има повеќе брзини на лулање, музика може да се поврзе и со блутут преку телефон и плус дополнителен приклучок за усб. Има мрежа што се поклопува цел релаксатор доколку заспие во него. Користен е многу кратко време. Цена 4500ден.
Jas imam uste podobra idea....sega e namalena na 1.990 denari kamera na edna strana mozam da ja najdam koja e ako ve interesira...nie kupivme za stanot vo Skopje i vo sekoe vreme si gledam na telefonot vo Belgija na 2.000 i kusir kilometri...se rotira 360 stepeni, se slusa zvuk na nea, mozes ti da zboruvas preku telefonot a od tamu da te slusaat i mozes da uklucis i sirena ako ima nekoj vozrasen vo sobata a ne slusa mobilen ili ne reagira da napravis uzbuna hahaha. Jas tolku mnogu gi preporacuvam tie kameri mislis jas gi prodavam ama navistina sum prezadovolna i sakam site da se spasat so takva kamera da im zavrsi rabota a da ne potrosat poveke pari za babyfon
Eve ja najdov stranata i kamerata za da znaete na koja tocno mislam....za nisto popametno do sega ne sum potrosila 2000 denari...plus nokje ako gledate se pali svetlo i se gleda mnooogu ubavo
Дали некоја мајка продава наочарчиња бебешки на чико, овие на сликава? Можеби мама со поголемо бебче/детенце што овие не и требаат веќе?
Prodavam pumpa za molzenje od kika boo eletricna i racna lansinoh, zaedno 3000 den+ caj za doilki gratis. Porodena pred 4 meseci skoro racnata dali e koristena 2 pati.
Продавам Roan Bass Soft 3во1 количка. Количката е како нова користена е скоро па ич, единствено што искористивме беше транспортерот. Ако е некоја заинтересирана нека ме контактира во порака.
Се продава количка за близнаци, Чиполино дуо смарт, комплет со транспортери, торба и зимски навлаки, како на сликава. Користена една година, на кратки релации, максимално сочувана. Ја продаваме затоа што добивме нова, поразлична. За детали ве молам пишете ми порака или тука тагнете ме, небитно, да не се расплинувам.