Продавам хранилка, релаксатор, транспортер, бебешко креветче, лизгалка, трамболино, баланс велосипед, седишта за кола. Се е убаво зачувано и многу малку користено.
Мајки здраво на сите! Имам неискористено гнездо, буквално ни 5 минути, имам машка гардероба (бебе родено во зима) се до лето - значи зимски и летни парчиња гардероба, примероци од млеко зс тело, шампони и креми (на хип, бекутан, мустела), пелени примероци бр 2 и 3 ( на Бекутан) и бејби лов пелени бр 0 ( само една е извадена и тогаш му беа мали), цуцли и шишиња, чај за доилки. Ве молам ако на некој му е потребно, познавате или очекуваат бебенце а им е потребна помош, би сакала да ги подарам! Сите се одлично сочувани, бодиња, ракавички, чорапчиња, шпихонзли, блузончиња, лигавчиња.. буквално се што е потребно
Zdravo feminki prodavam kolicka 3 in 1 nikogas ne iskoristena Relaksator vo odlicna sostojba 2 pati max koristen I krevetce transportno so se dusek za cena po dogovor
Мајки здраво на сите. Продавам џампер кикабу и креветче next to me до 11кг. И двете се многу малку користени и одлично зачувани.