Здраво мајки, продавам неискористени дубак и кенгур. Може да се само еднаш два пати пробани а купени се нови и се буквално неискористени. Во прилог праќам слики. Ако сте заинтересирани пишете ми лп
Здраво, исто така продавам количка, малку искористена од првото дете, но поради тоа што е од 2019 ја продавам за 4500 денари
Здраво женски Продавам столчиња за јадење Kindercraft 2 in 1 TIXI. Има функции во зависност од возраста на детето - високо столче за хранење и столче за постаро дете.
Pumpica - 1500 mkd Podloga za presoblekuvanje - 800 mkd Kengur - 1700 mkd Site raboti se novi i ne se koristeni, pumpicata e probana 3 pati i tolku nitu zastitnata folija ne e otstraneta moze da poglednete na slikata podole
Mom's Продавам женски комплети за возраст 1-1.5 и 1.5-2. Најмногу се на Некст, Џорџ, Зара, хм. По 400/500 денари. Одлично сочувани
Продавам додаток за второ дете за макси кози лила. Ако е некој заинтересиран пишете ми ќе ви пратам слики и цена
Продавам количка иста како на сликата, купена од Енци Менци. Никогаш неискористена. Пребарајте ми ги мислењата како се жалев дека бебе никогаш не седна во неа. Има кабаница за дожд. Цена: 8.000 денари.
Продавам ново седиште Maxi Cosi Pearl (9-18кг) црна боја. Седиштето не ротира, само нанапред е. Се навалува во лежечка. Пишете ми лп ако сте заинтересирани.