Продавам трицикал ист како на сликата подолу, не е отпакуван во кутија. Ни го донесоа подарок, а веќе имаме ние. 3000ден.
Се продава овој пакет производи за бебе по симболична цена од 1000 денари. Хаака е колектор за колострум (2 парчиња). Пелените се бекутан 2ка, кашите и соковите со рок до 2025. Биогаја со рок до 06.25. Само со лично подигнување за Скопје
Здраво феминки! Продавам Omni baby креветче. Многу малку е користено од причина што бебуш имаше рефлукс скоро до 1 година , па моравме да се снаоѓаме на друг начин. Кога конечно го поминавме тој период бебуш веќе никако не сакаше да спие во креветчето. Со тешко срце го продавам, зошто стварно многу мерак ми правеше, но се надевам некој друг бебуш ќе го искористи повеќе од нас. Креветчето се трансформира од кружна во овална форма. Со него следуваат : сите дополнителни елементи ( за да може креветчето да се трансформира) кружен и овален душек механизам за лулање ( дополнително купен 4.000ден) по една водоотпорна навлака за двата душеци ( дополнително купени) 1 обична навлака за кружниот душек и 2 обични навлаки за овалниот душек ( дополнително купени, една навлака е 700ден. ) Само креветчето и механизмот за лулање се купени 28.440 ден. (сите навлаки се плус, но јас ги давам како подарок ) Креветчето го продавам за 20.000 ден. Кој е заинтересиран нека ми пише порака. Поздрав
Треба да има ефект ако се носат подолго. Јас искористив еден пар ама уствари не му биле клапушави на моево и немаше разлила кога ги залепив затоа не ми требаат.
Ги фалат овие насекаде на интернет затоа ги купив јас. Ако си од ск ќе се договориме за цена, мене нема да ми требаат. И убави се што се мали не се гледаат
Zdravo mimicki, baram pojas za trudnici, krevetce next to me ili slicno, marama za nosenje bebe, dzumper, gnezdo ... treba da se podoram vo oktomvri .. dokolku nekoja prodava ili pdaruva od gore navedenoto neka mi pishe. Pozdrav i se najubavo