Продавам: 1. Кенгур (нов, некористен)-Safety 1st 1000 денари 2. Перница за трудници (Pillows Lala), 1500 денари 3. Перница за доење (Виббо) 800 денари 4. Бејби софа (за учење за седење) 700 денари ***Ако се земе се заедно, цената е 3500 денари
Ако му треба на некој Холе (кравјо) 3ка нека ми пише. Отворено е пред 3 дена, само една доза од 180мл е потрошено.
Здраво мајки, ме интересира кога сте продале нешто,која пошта ја користите? Дали го зимаат од кај вас производот па го носат до купувачот или вие го носите во поштата и како ви плаќаат?
Тексас јакничка 2/3 год.- 350 ден Џемперче 2/3 год. H&M, - 350 den Кратки фармерчиња 2/3 год. - 350 ден Фустанче 2/3 год. - 300 ден Фустанче 2/3 год. - 250 ден Фустанче 3 год. - 200 ден.
ELS, ти сама си го носиш и после одиш да си ги земеш парите, обично праќаат порака кога се стигнати кај нив.
Во Gencbebe . А јас од the.little.numbers го земав овој комлет. 2300 а во генчбебе 3600 . многу поскапи таму.
Комплет количка Maxi cosi Lila, сочувана максимално, седиштето се прави во 3 позиции, со прекривка и вградена мрежа за комарци како и перниче за новороденче 0-4 месеци.Добивате и транспортер од 0 - 13 кг, корпа за пазарување и кабаница за дожд. Лесно се склопува и тркалата може да се извадат за полесно складирање. Перничето на седиштето има летна и зимска страна. Намалена цена 13500!