Подарувам бебешки производи. Подигнување од Ск-Тафталиџе +Холе Кравјо 3ка отворено (искористена една доза)
Ако не ги подарите би ви пишала за градинката кај да ги донирате или да ги додадам во дел од нашите што ќе ги носиме таму
продавам двојна електрична пумпа за измолзување Lansinoh (истиот модел како на линкот) по цена од 4500 денари. Пробана само еднаш, доаѓа со сите делови, вклучувајќи ги и неискористени кеси за млеко. Со пумпата би добиле гратис пакување влошки за гради - неотворено и 2 цуцли Нук за новороденче кои се само отворени и стерилизирани меѓутоа малото никогаш не ги прифати. Цената е финална.
Продавам гнездо кое се претвора во подлога за бебе, многу е поголемо од класичните гнезда кои се користат само до 3-4м.
Се продава -дубаче користено-400 ден - подлога за пресоблекување ( со мала дамка ) - 400 ден - скафандер унисекс скоро нов до 24 м.- 500 ден ( гратис исти топлинчиња) - многу обувки ( женски зимски сите по 100,200 денари ) -зимски јакни женски до 24 и 36 м. скоро нови без маана по 300 ден Ако некој зема се од погоре може и за 2000 мкд, да им дадам -итно ми е заради преселба слики инбокс
- Боденца 80ка 100% Памук со етикета - Pepco - 500ден - Подлога за играње Ело 500ден - Држач за када Maltex - 600 ден
Здраво, дали некој го има да го продава само спортскиот дел од количка Kunert Rotax? Ако имате, цена и фотографија да ми испратите. Благодарам.
Здраво мајки, продавам Medela Hands free portable пумпа, купена од Бимек 15.07.24 под гаранција е до 15.07.25. Во комплетот одат 2 додатоци за 24 мм и 21 мм. Одлична е, силна, извлекува брзо и секаде сте во можност да ја користите. Батеријата трае цел ден. Ја продавам поради тоа што морам да примам терапија и веќе измолзувањето не ми е дозволено. Еве ја како линк да ја видите https://www.medela.com/en-us/breast...eestyle-hands-free-breast-pump?productId=4072 Купена е 500 еур, ја продавам за 300 еур. Речиси нова.
Продавам практични детски книги со активности кои се идеални за знимација на децата додека сте во кафич, ресторан или пак додека патувате
Продавам заштитна ограда https://bebehome.mk/product/safety-1st-метална-ограда-изи-клоус-бела/ Плус додадок за 28 цм.