Дали би ја ставала/вадела во кола? Јас ке ти дадам една што не користам, но уште на почеток ја скршив на многу незгодно место и треба да се залепи, а ако се залепи нема склопување... освен ако не и најдеш друго чаре. Инаку би ти ја подарила Free on sport.
Jas imam. Eve kakva e, ne ja iskoristiv ic, nova e, taka si stoi doma, ako ti se dopagja kazuvaj kje se dogovarame P. S. Slikickite gi lepese sin mi od dosada, samoleplivi se i kje gi odlepam, nemaj gajle, samo da ti se dopagja hranilkata
Сoкoвник Power Juicer прoдaвaм,нoв.Искoристен сaмo двa пaти зa прoбa зa мaлoтo зa сoк,и бидејќи не пие џaбе стoи кaкo декoрaцијa вo кујнa.
Kasno mi tekna nemam vreme da poracam, si mislev slucajno da ne ima negde da se kupi ili na nekoj vejke ne mu treba
Ако барате сеуште седиште јас продавам моделот е loreli gt sport лани го купивме но ќерками не сака да седи во него
Ако некој е заинтересиран ја продавам мојата количка со се транспортер и зимска прекривка(единствено седеше малку во транспортер и сеуште си ја носам торбата)Неможам да ја сликнам кај моите е па ке ставам слика од нет.Ѓи купив 8000 ден,на пола можам да ги дадам и онака нема место кај да ги чувам