Ко да видов у Аџико на нет, преку Ананас, башка на некој попуст беше. Не вакво. Туку само готвач на нивоа.
Продавам се за 1500 ден Хип комбиотик 1 неотворена кутија. Хип чај без шеќер во ќесички ( дефицитарен е никаде го нема веќе ) отворен 1 ќесичка искористена, уште 14 има. Фрезидерм крема за брадавици неотворена. Медела силиконски брадавици само отворени да ги видам, никогаш искористени ниту стерилизирани, ништо. Се е со валиден рок.
Продавам за 1000 ден, купено 1500 ден. Бубамара 75мл. Мене не ми фаќа успешно, за џабе чувам. Ниеднаш не сум користела.
Ако си од Скопје, можам да ти кажам во кое хемиско да отидеш ако сакаш. Ја носев на хемиско, платено е хемиското. И заборавив да одам да си ја земам... И сега кога поминаа два месеци скоро, ми е срам.
Не можам да ти пишам порака. Од Скопје сум. Пиши ми само каква перница имаше да знам дали ќе ми одговара и цена. И ако се поминати 2 месеци не знам дали би ми ја дале
Продавам транспортно креветче на две нивоа , наменето од 0 до 36 месеци . За истото имам купено и анатомски душек по мерка , кој е заинтересиран нека ми пише .