Продавам Огледало за во кола Safety1st -500 ден, Се става на задно седиште и е супер корисно додека се вози бебе во транспортер во обратна насока.
Женски продавам две пумпи. Едната е на медела двојна нова само пробана - 5500 И другата е на mommed s21 hands free значи само ги ставате пумпите во гради и си бркате работа низ дома - исто двојна 3500. Цените се фиксни јер пумпите се нови. Со резервни делови неотпакувани ги добивате.
Здраво мајки, продавам перница за трудници од Лала, воопшто не користена, бев бремена на лето многу ми беше жешко и незгодно за користење. Навлаката е бела и се врие. Купена 2200, ја продавам 1600 ден. Исто продавам електрична пумпа за одмолзување на Кикка боо. Три пати користена со сила, бебињата беа во инкубатор, немав млеко воопшто за џабе ја купив. Купена 3750, ја продавам 2900. Пишете ми ќе ви пратам слики.
Подарувам бебешка облека, носена, но сочувана. Се е за женски бебиња, најголем дел до 1 година. Има бодиња, шпихозни, комплети, чорапчиња и сл. Нагласувам дека се носени, не се нови. Мислев да ги оставам во Црвен Крст, но си реков може ќе има некој тука на кој ќе му се најдат, па ако не, ќе ги дадам таму, не се за фрлање, сочувани се
Ги продавам ергономско перниче со дупка мрежа за бањање-розова мека подлога за пресоблекување Во оригинални пакувања, воопшто не користени