https://zegin.com.mk/mk/avent-premium-edinechna-elektrichna-pumpa-za-izmolzuvane Vakva pumpa imam, super socuvana i sterilizirana. Cena: 4.000 den.
Продавам : Медела Solo Hands free единечна електрична пумпа + Медела Harmony рачна пумпа + Медела Personal Fit Flex инки за гради 21 мм, во пакет за 7.000 ден. (Купени се сите заедно за 17.440 ден) Може да се земат во пакет, а може и одделно.. Пумпите се скроз нови, само пробани, не успеав за жал ништо да извадам со нив и така си седат по дома..Ако ги најдам додатоците и за помали гради (17 мм) можам и тие да ви ги подарам
Продава ли некој понова, сочувана игрална за бебе? Сива или сина, во Пики имаат само црвена Или ако знаете кај да најдам исти..
Zdravo dokolku nekoj podaruva ili pozajmuva hranilka za bebence od 7mes. ve zamoluvam... Znam deka sum malku off topic.. Ama me zadesi familijarna tragedija tatko mi pocina prethodniov mesec, a 3 deca imam... malku sme vo tesno samo soprugot raboti a jas ne bev osigurana kaj sto rabotev, dokolku nekoj saka i e vo moznost, da mi ja pozajmi makar.. ke ja vratam vo ista sostojba kako sto ke mi ja ispratite... pisete mi inbox, koj saka... Odnapred blagodarna, Gospod da ve blagoslovi ♡♡♡