Од една онлајн страна за бебешки работи, ја барав пред некое време или мене не ми текнува како се викаше или не постојат веќе да, го имам сеуште.
Prodavam jumper kikaboo kako na slikata ist.. 800den. 1200 go zedov 2 pati ja staviv ziva se zajduvashe od plachenje... pisete privatna poraka koj e zainteresiran... pozdrav..
Плишани играчки дали некој сака, или каде би можела да ги дадам? Премногу имаме а не сакам да ги фрлам зошто се во одлична состојба. Други играчки сум давала во градинка, ама плишаните не ги земаат.
Јас ги однесов еднаш во некоја организација беше. Купишта имав од мене и сестра ми. По интернет ја најдов.
Во ДУЦОР Партенија Зографски имаат Хуманитарна акција за играчки и прибор за деца со попреченост. Собираа низ школите неделава, имаше и кај нас. Прашај да не можеш таму да ги дадеш.. До душа поголеми гледам деца се, ама па.. може би ги сакале и би им требале..
На одмор не сум ја користела, ама за низ Скопјево сред лето не ми се потело дете. Инаку количката си има убава заштита од сонце (Large 50+ SPF canopy)
И јас бев анти,ама ептен.. Но сега со близнаците + др дете дома,ептен ми се најде дубакот,ми врши работа. Јавна благодарост до @Mother of 2boys
И јас се мислам дали да земам. Големиот го ставав не видов да има некој проблем од него освен шо паѓаше директ на глава ко проодуваше, демек сигурен во него ако се занесеше си седнуваше па без него немаше рамнотежа.
Мило ми е што го користите. Се надевам дека се повеќе мајки ќе си помагаме едни на други. Облека, играчки или потребни реквизити. Навистина малку време се користат, а чинат многу. И на крај завршуваат во подрум.