Баш е језиво тоа што паѓал директ на глава... Мене искрено ми треба дур да појдам у вц или да се истуширам... Ја ставав во кадичката но трга да стане и се превртува...
Ние со првото го испокршивме дубачето нема никаков проблем на неполни 13м прооде ,а со малата ни подарија ама не сакаше повеќе така си стоеше во соба одколку што седеше почна да лази и така само го спакував ако сакаш ќе ти го подарам плаво е и има музичка играчка.
Подарувам перница за трудници од Бебехоме, бебешко перниче од Трифантино и бебешко гнездо користено 4 месеци. Подигнување од населба Аеродром
Здраво мајки, ја продаваме количката возена се на се може 15 пати. Никако не сака, зимско бебе беше па и немавме можност многу ни корпата да ја употребиме. Се работи за Chicco Trio Best Friend Beige Pro Life, систем со транспортер, корпа и она за поголемко. Купена од Тополино. Ја продавам 15.000 со плус заштитна маска за дожд и држач за телефон и чаша.
Подарувам се од прикачената слика. Подигнување од Аеродром само во комплет цело. - чај лакта микс малку употребен, рок до 05.2026 - лактил таблети искористена само една, рок до 05.2026 - чај бејбилов, искористена само една кесичка, рок до 09.2026 - хип кесичките со рок 11.2025 - силиконска брадавица медела, многу малку користена, стерилизирана.
Дали некоја мајка можда продава од електричниве фотељи за доење на ново се околу 20.000 па да подзаштедам ако можам
@Anika55 Дали тестерите се дадени некому? Сакам да ја пробаме таа козмтика. Пиши ми лп ако можеш, кај мене не дава таква опција.