Продавам електрична пумпа за измолзување на Кикка боо. Два-три пати користена, безуспешно, стерилизирана и спакувана во кутија Пишете ми ќе ви пратам слики и ќе се договориме за цена.
Здраво, продавам Maxi-Cosi CabrioFix i-size, седиште/транспортер, соодветно за употреба од 0 до 12 месеци. Повеќе инфо во лп.
Продавам подлога за бањање во туш или када. Големо е за корито освен ако не имате некое ептен големо. Користено 3 недели, купено од Локо Кроко за 1150, го давам за 900
Продавам -маски за маскенбал за девојче од 3-6 г -скоро нови фустанчиња за девојче 3-6г -ограда за креветче -плетенка -бебешки кебенца за девојче -играчки -количе за туркање -дубак -подлога за пресоблекување ЦЕНИ МНОГУ НИСКИ кој е заинтересиран нека ми пиши ќе му пратам слики инбокс
Продавам по симболична цена: ●Перница за трудници Lala ●Перница за доење Виббо ●Кенгур ●Релаксатор на батерии ●3 Вреќички 0-6м (сите со различен дезен) 2 вреќички се 1.5 и една е 3.5 тог ●оградичка за креветче Ело Дизајн ●2 ќебенца за новороденче (бело и крем) ●сет шишиња за новороденче Авент (пластични-неотпакувани) ●рачна Медела пумпа-некористена За слики, цена и повеќе инфо пишете ми