Hello mums Off topic,no neznam kade da najdam za da kupam cokoladi vakvi, ako nekoj znae pls help me ..❣️ P.s cokoladi samo,ne strani koi sto gi izrabotuvaat
Имаме ние ваква, https://setec.mk/max-вага-за-телесна-тежина-за-бебиња-max-b3677289 исто од сетек купена пред неколку месеци Пиши ми во порака ако си уште заинтересирана
Продавам колички: 1. Chicco Activ3 - корпа, транспортер и спортско седиште - 7000ден 2. Летна количка Joie Tourist - 2500ден
Продавам транспортер Чико кој е и седиште до 6месеци. Како нов е. Користен буквално од болница земање, на вакцина носење. Многу малку бидејќи повеќе ја користевме корпата. 2000ден.
- Продавам летна количка до 22кг. Користена лани лето 3 месеци. Годинава бебо не ја сака. - Трицикл од лококроко, нов во пакет не отпакуван.
Здраво девојки, подарувам гнездо за бебе, козметика (бекутан и веледа), некои пешкирчиња (розеви) и пелени бекутан 2. Се наоѓам во Влае, кој е заинтересиран нека ми пише во порака, само да дојдете да си земете. Само ве молам кој сака се да земе одеднаш.
Дали може слика од гнездото? Барам некое на кое му се вади навлаката за перење. Од Влае сум би можела уште денес да го земам
Вакво е гнездото, се вади навлаката. Ама да знаеш сите овие работи што ги набројав ќе ти ги дадам, во пакет идат Може денес да ги земеш, после 5 саат ќе сме дома. Ако си заинтересирана пиши ми приватна порака ќе размениме телефони и ќе договориме подетално