Дали некоја продава *Baby sling wrap* (марама за носење бебиња) или доколку познавате некоја да продава, би ве замолила во пп да ме контактирате.
Dali nekoj prodava uniforma detska gluvce, kako za maskenbal takva, vo forma na gluvce da bide. Ama za dete od 4 godini da e. Ako ima nekoj sto ne mu treba bi ja kupila na staro.
Го продавам крветчево. Многу малку е користено, за жал. Штета некое бебуле да не го искористи 4500 со душече. И џамперов го продавам за 4000. Од него немам слика, доколку има заинтересирани ќе го сликнам.
Go prodavam tocacevo. Kako go kupivme,sedna dva pati i tolku bese. I kolicka imam za prodavanje. Dvete za 4000 denari.
не постои такво може во полулежечка да најдеш до 25кг ама до 36 нема Моето е од Локо Кроко и се спушта до некое ниво ама пак не е лежечка позиција, колку толку се спушта за кога ке заспие да не му паѓа главата нанапред
Јас тогаш кога барав на неколку марки тие од 36кг не се спуштаа, а до 25кг имаше што се спуштаат... тие до 36кг се обично со бустер кој потоа се двои од седиштето за поголемко дете...
Има и такви што се прават во полуседечка позиција, значи не се спуштаат во лежечка, а да се до 36 кг. И не се прават бустери. Баш ги гледав во сити мол. Ама поретко моделчиња такви. Претежно не се спуштаат воопшто.
Majki prodavam adaptirano Aptamil Confort 1, koga kupuvav izbrzav i kupiv poveke kutii ama pojavivme alergija na mlekoto. Pa ni ostanaa 6 kutii neotvoreni, imaat rok. Gi prodavam 700 edna so toa sto kupecka cena e 1000 i nesto. Koj e zainteresiran neka pise lp. Od skopje.