Продавам количка за близнаци Мони темно сива супер сочувана, две колички Лорели Фиорано зелени како нови, дубак и транспортно креветче ново. Кој е заинтересиран нека ми пише ке се договориме
Продавам дрвено креветче (бувче гравура) со додаток за тодлер сам да станува од креветчето BEBES Stella, со душек со навлака што се пере - 4000,
Продавам Анатомскa подлога за бањање Baby Jam -500ден. • Анатомското столче со мека мрежа е дизајнирано да ги направи часовите за капење на вашето бебе повеќе пријатни. Ви овозможува лесно да го измиете вашето бебе во лежечка положба. • Димензии на производот: 33x60x23cm. https://lococroco.mk/produkt/podloga-anatomska-za-ba-a-e-so-mrezha-bela/
Продавам хранилка Mimzy Joie 2 во 1, се подесува наслонот и висината на хранилката. Одлично сочувана. Цена 4000ден. За повеќе слики пишете ми.
Продавам Рекалксатор Ingenious Brigth Stars- 2300ден. – Се користи од новороденче до 9кг – Релаксаторот е 2 во 1 односно се конвертира од лулашка во релаксатор и обратно – Прилагодливо со 5 точки на безбедносните каиши – 5 брзини на лулање и вибрации – Тајмерот за лулање има 3 подесувања: 30, 45 и 60 минути – Содржи 12 мелодии и 4 звуци на природата и автоматско исклучување по 30 минути – Whisper Quiet технологијата обезбедува бесшумно работење – Бар со играчки и можност да се дополни со други играчки – Големо и удобно седиште за максимален одмор и удобност – Потпирач за глава кој лесно се отстранува – Анти-лизгави рабови за максимална стабилност – Материјалот на седиштето лесно се отстранува за перење – Лесно се затвора и зафаќа минимален простор за складирање, идеален за патување – Работи на батерии (батериите не се вклучени во производот) потребни се 4 D батерии Димензии: 55,9 x 59,7 x 58,4 cm Тежина: 5.4 Kg
Vakva e. Moze da se stavi pod dusekot na krevetceto za da go nakosi. Ista sirina e kako standarden dusek za bebesko krevetce.
ОффТопик сум ама ова малата оградува од кај е? Имам слично креветче и голема ограда како на другата слика а сакам ниска вака. Фала
Продавам носилка за дете донесена од странство пред една година, неупотребена. Ја купив 280€, ја продавам за 250€. https://www.sportokay.com/pt_en/kohla-happy-kids-emotion-deluxe-kindertrage.html Можам да ја сликам мојата покасно и да ви пратам слики во порака.
Дополнително, наменски е правена. Синот се прекачуваше преку големата ограда за да излегува сам од креветчето, па ја направивме оваа ограда. Сопругот ја правеше, не му е тоа професија ама го бива за такви работи Не е многу голема работа, можеби и некој столар би се нафатил да ја направи и заштрафи. Конкретната даска од хубо е купена.
Дали некоја мајка има вишок/останато ад млеко по можност dm bio или babylove да подари? Се работи за мајка со близначиња која го користеше ова млеко, но тргнато е од продажба, а нема можност да купи поскапо млеко. За над 6 месеци. Благодарам
Немало низ маркети тука прочитав. А може и да нема за брзо. Србија имало, па ако може некој од таму да и достави... нека се распраша.
Да, поради тоа барам некоја мајка ако има вишок. Од Србија пробала, ама и бараат пари за превозот, а не е во можност да плати.