Се продава стерилизатор за бебе од брендот Bеbe Confort. Стерилизаторот е многу малку користен, без никакви оштетувања. Работи перфектно. Стерилизаторот е во оригиналната кутија со сите додатоци. Цена 1000 ден.
Здраво Подарувам облека и опрема за бебе девојче , доколку знаете на некој што му е потребно ве молам пишете ми во порака.
Да се надоврзам и јас на ова, исто барам. Плус во истото, дали ги има некој куќаркиве? Како се со квалитет? Би издржале во двор и игра и ветрови и дождови?
Малку оф топик, со оглед на тоа што кај нас би стоела во трева, меѓу дрва, дали нешто прскате да се заштити од инсекти детето тоа, не куќарката? Немаме ни јас, ни дете страв од инсекти ама ептен големи пликови и се прават при убод од комарци, пајачина. Што можам околу тука во просторот да го обезбедам? Баш сега за Велигден играа кај другари во слична куќарка и најдовме неколку пајаци внатре. На неколку места ја имаат каснато. А сигурна сум дека ќе сака ептен да поминува време таму, реално и за тоа би ја купиле.
Ние тревата ја прскаме само со средство против крлежи, од ветеринарната аптека во Автокоманда ја купуваме (кај факултетот). Е имај предвид дека доле нема подлога куќарката, директно е на трева, земја кли било што. Има пајаци нашава ама ги зачистувам со метла, не знам што би прскала за тоа ама ќе побарам во аптека баш.
Продавам ептен сочувана хранилка Кика Бу Тину од Локо кроко; купена пред 2 год. 2000 ден. Види го прикачениот фајл 972896 Види го прикачениот фајл 972897 Види го прикачениот фајл 972898 Види го прикачениот фајл 972899
Дечки продавам дрвено бело креветче со се душек, купени од Бебе Хоум, максимално сочувани, син ми буквално еднаш само има спиено во него, користено е како остава за алишта и ограда да не падне од спална. Ако е некој заинтересиран нека ми пише пп.