Подарувам една кеса Хип Комбиотик 1, искористена само за едно шише млеко ( 6 мерици ) заради премин на 2ка. Има рок, ама отворена треба да се искористи во следниве 3 недели. Подигање Кисела Вода.
Kupuvam drvena prooduvalka nekoj ako ima da ponudi neka mi prati vo poraka .. Moze i vtech prooduvalka (samo da ne e za devojce) fraerov moj da ne se naluti
Продавам детско седиште Кикабу, од 0+. Има 4 позиции на седење и се ротира 360степени. Изофикс. Цена 4000денари.
Maxi Cosi Lila графит боја Користена но одлично сочувана Количка со транспортер комплет Цена 10 илјади денари
Продавам - летна колица, 2500ден (лани користена 3 месеци само, не ја сака бебо годинава) - трицикл нов неотпакуван во пакет од лококроко 3000ден
Chicco next to me 5000ден. Кенгур многу малку користен 1800ден. Плетена корпа за бебе со душек и перниче 1000ден. Baby gym дрвен со две подлоги Ело и Трифантино 1500ден. Транспортер Bebeconfort, одговара со Maxi cosi колички 2500ден. Слинг марама на Tuc tuc, само испрана 2000ден.( не можам да ја прикачам сликата, ќе ви испратам во порака доколку сте заинтересирани)