Дали уште барате? Имам и алишта со етикета, вреќа за спиење, скафандер, јакна Не можам да ви пишам порака
Obnovetego garderoberot na vaseto najmilo Novi alista so etiketi. Ceni i Velicini imate na sekoja slika. Skopje . Prakjam i po kargo na vas trosok. Pisete inbox za povekje informacii , ke se dogovorime. ☺️Ve ocekuvam , pozdrav
I’m Obnovetego garderoberot na vaseto najmilo Novi alista so etiketi. Ceni i Velicini imate na sekoja slika. Skopje . Prakjam i po kargo na vas trosok. Pisete inbox za povekje informacii , ke se dogovorime. ☺️Ve ocekuvam , pozdrav
Продавам ново Clementoni перниче за tummy time (купено 1300 ден), и нов Clementoni сет за бебе (1290 ден), по 700 денари едно.
Продавам перница за трудници од LalaPillows, воопшто некористена-сива боја-1500 ден. Перница за доење Вибоо со шарени точки 800 денари ***Ако ги земете двата производи цената е 2000 денари***
Продавам креветче Next to me од Енцименци (сиво) 8500 денари ***Гратис вртелешка за над тоа креветче (сино)
Prodavam kolicka za bliznaci chipolino duo smart, kolickata e so transopreti i korpi plus torbica. Ako ima zainteresirani pisete mi poraka za sliki , za cena ke se dogovorime.
Продавам перница за трудници, навлаката се вади и пере. Доколку е некој заинтересиран цена/слика ќе испратам во порака.
Пакет памперс премиум 2ка /46 парчиња + бекутан 2ка /20парчиња нови неотворени - двете пакетчиња за 500ден Купив повеќе а ги пораснавме пред да ги отворам веќе сме 3ка подигнување од Влае