Подарувам на некој на кој навистина му е потребно: 1. Две исти хранилки 2. Два исти транспортери 3. Едно корито со постолје Инф и слики во лп.
Да не продава некој додаток за второ детенце што се прикачува на количка за да седне нели и да се вози?
Се продава креветче со душеци за бебе 7 во 1 Simpson купено лани од Енцименци. Го продавам поради преселба и недостаток на простор согласно тие димензии во новата спална соба. Моделот за до 3 месеци е во кружна форма, а потоа се продолжува во елипса согласно растот од бебето. Може да се користи до 9 години.Има и делови коишто може да се користат како маса за преповивање. Креветчето е купено за 28.990 ден. и изгледа буквално како што го купивме, ново и без оштетувања. Цена за продажба - 19.500 денари. Гратис и 2 и оградици.
Продавам дрвено креветче 4000 денари, многу зачувано. Душекот доколку го сакате ќе биде гратис. Едната страна има 3 ниво на спуштање, и душекот исто така има 3 нивоа. Релаксатор на Chicco 2500 денари исто така зачуван. Со музика, вибрации, 4 нивоа на потпирач. Ако сте заинтересирани повеќе слики инбокс.
Se prodava transportno krevetce ,boja sivo zelenka vo odlichna sostojba kikaa boo I skoro voopsto nekoristeno ,so nego I dusekot Ako go sakate ,Cena 1500 dena,kontaktirajte me vo poraka Ako sakate
Продавам креветче од чико next to me, ново неискористено. Беба спие со нас на спална па креветчето така ни седи. Ако има заинтересирана нека ми пиши инбокс
Се продаваат две точачиња, нови, не се возени. Hape 1500 ден дрвено Моторче пластика 800 денари *** двете ако се земат за 2000 денари