Здраво, продавам релаксатор. 7.000денари. Може и да се договориме околу цената. Cangaroo Swing Woodsy 2in1 – електричен релаксатор / лулашка ✅ Оригинален модел: Cangaroo Swing Woodsy ✅ Со далечинско управување ✅ 5 брзини на лулање ✅ 12 мелодии + 5 природни звуци ✅ Тајмер (15 / 30 / 60 минути) ✅ Ротирачко седиште со појас за врзување ✅ Користено кратко време, во одлична состојба – сè работи совршено
Подарувам две хранилки, два транспортери( може и едно) и едно коритце со постоље. Повеќе инф.во порака.
1. Цена 600 мкд бројче 21/22 проодувалки 2. цена 900 мкд бројче 23 3. Цена 900 мкд број 22 Сите се перени зачувани, праќам и по карго ако треба, инаку сум од Кисела Вода.
Димензиите се 98,5 X 70,5 X 65/80 цм. Креветчето е спакувано, ама не ми е проблем да го монтирам и да ти пратам слики ако си заинтересирана.
Podaruvam 15tina parcinja obleka za mashko bebe 0-3, ako na nekoj mu treba imam i sliki mozam da vi pratam vo lp. Isto taka podaruvam canpol sisence neiskoristeno, ne sakase sise bebush.
Se prodava(se e novo so etiketa): Komplet novogodishen so kebence Pernica za glava za prooduvanje Novo bebesko peskirce Novo bebesko kebence Corapcinja 0-6 Banjarka 74 nova Kapce za bebe novo Komplet pizami 86ka so etiketa Komplet 2 kapcinja so narakvici za bebe Elece esensko 86ka so etiketa Pisete mi vo lp za bilo sto, cenite se niski- gi prodavam deka mi ostanaa neiskoristeni