Мајки подарувам алишта за машко детенце од 0-18м, куп имам и сакам да дадам нешто. Алиштата се убави, сочувани без ни една флека на нив (нешто по еднаш облечено дека синко растеше како квасец), само некои боденца се малку развлечени (не од мн носење, од квалитетот). Доколку знаете некоја мајка што нема, а и некоја од вас сака да ги земе нека ми пише ЛП.
Секоја чест за сите,се восхитувам,ај кога ќе дојдам и јас на ред исто ќе правам. <3 Али како и да е подобро тука да се прави ова,него на фејсбук на подарувам кај што едни исти мајки ненаситни се грабаат цело време..
Јас сепак се одлучив на Паскалов да му ги однесам (матичниот на синко) они видов собираат/донираат... бар он гледа на која мајка и треба, па ке и даде а во групи на фејсбук одамна не сум ни во една и никогаш веќе нема ни да влезам зашто е секаде хаос..
Продавам подлога за пресоблекување и релаксатор. Купени се од Анжи. Подлогата е скроз нова, а релаксаторот го користев за синко 6мес. Добро сочувани.
Мaјки, сите штo имaте нештo зa дaвaње и сaкaте некoму кoму штo вистинa му е пoтребнo дa му пoмoгнете, пoстoи групaвa: https://www.facebook.com/ljubeznost/ Мoжете дa им дoнирaте се штo имaте вишoк, a тие ќе гo рaспределaт кaде штo е пoтребнo или кaде ќе им нaзнaчите.
Najpametna odluka. Po tie grupite na fb,em ne se verodostojni em ne si stojat na zbor. Problem mi e sto ne sum od sk.Pakovani alistenca,dogovoren prevoz,ne mi gi zedoja. Oci mi kapea pred covekot sto navodno trebase da gi zeme. Pojma nemase sto mu zboruvam. Etw stojat vo kesi,se nadevam ke se izraduva nekoe detence za skoro.
Е ич не им верувам на тие групите на фб. Се едни те исти земаат. Плус се нешто се препукаваат незнае човек на кого навистина му треба помош. Јас давам на конкретни семејства. Секаде околу нас има семејства на кој им треба помош и ги познаваме лично. Јас така помагам. Кај сестра ми во комшии има една самохрана мајка со две деца. И гардероба од мене и обувки нејзе и давам. Со жената сме пријателки, си кажува што и врши работа. Бар знам на вистинско место давам и не се замарам со превоз, договарање и организирање.
Jas od bright star rozev kupen od encimenci 2000 1000 go prodavam. Koristen e ama voopshto ne se poznava deka e koriaten vo odlichna sostojba e so kutija so se. Kako od prodavnica. Vakov e samo rozev http://www.encimenci.com.mk/relaksator-za-bebe-bright-starts-60252
Prodavam kolicki. Ednata e marka chipolino siva so rozevo ja prodavam so se transporter, cadorce, torba ( torbata e so termo izolacija), podloga za preslekuvanje i kabanica. I kolickata i transporterot se so zimski prekrivki. Transporterot moze da se koristi kako sediste za vo kola.. pisuva se na nego. 10.000 den. Drugata e kafeava.. t.e. nekoja mesavina na zlatno-kafeavo ne mozam tocno da opisam zaedno so zimska prekrivka. Na ovaa kolicka i se vrti rackata taka sto moze da se gleda bebeto. 9.000