Продавам нова вреќа за спиење купена од тему. Број 90. Се продава пошто големо ни е бројчето. Цена 300ден
Имам саб симплекс неотворено пакување од Бугарија, со датум до јануари 2027, на кој му треба нека ми пише / 500ден
Се продава количка со транспортер и корпа за 2.000 денари, со количката следуваат и ташна, комарник и прекривка за дожд.
Продавам детско седиште Чико цена 3500 денари Авто седиште за деца (група I) — 9 до 18 кг Безбедност и удобност за вашето дете на секое патување! Ова авто седиште е наменето за деца од 9 до 18 килограми, а неговите појаси рамномерно ја распределуваат силата преку најцврстите точки на телото, обезбедувајќи максимална заштита и стабилност. Се препорачува детето да остане во оваа категорија седишта што е можно подолго, сè додека тоа го дозволуваат спецификациите на производителот. Карактеристики: Авто седиште од група I Погодно за деца од 9 до 18 кг Едноставно за монтирање во возилото 6 нивоа на висина на потпирачот – го следи растот на детето 5 позиции на наклон – за удобна возачка положба и спиење Меки перничиња на појасите за дополнителна удобност Навлака што може да се пере во машина Во согласност со безбедносниот стандард ECE R44/04 Димензии: 41 x 67 x 49 см Тежина: 8,5 кг
Сакам да купам learning tower, како скала/платформа да се качи детето да гледа или помага на работна маса. Aкo некој продава користена пишете ми. Или препорака од каде имате купено, барам некоја со разумна цена, да не е 14 000.
@rusticmmwood.mk на инста. 6000 им се плус се прави како масичка со столче, јас таква планирам да земам здравје
Поради преместување во нов објект, маалска аптека нуди пелени виолета за 500 денари само за Скопје. -VIOLETA Double Care Premium Пелени за бебиња бр. 1 (2-5 кг), 44 пелени + влажни марамчиња -VIOLETA Double Care Air Dry Пелени за бебиња бр. 2 (3-6 кг), 76 пелени + влажни марамчиња -VIOLETA Double Care Air Dry Пелени за бебиња бр. 3 (4-9 кг), 66 пелени + влажни марамчиња -VIOLETA Double Care Air Dry Пелени за бебиња бр. 4 (8-14 кг), 60 пелени + влажни марамчиња Пишете ми лп кој е заинтересиран, нема многу парчиња
Јас земав на anex / anex во три дела / столче за хранење/ релаксатор на 45c и activity tower. Преубаво е. Моментслно само на 45 степени го користиме. Маж ми одвај чека activity tower да порасне да готват заедно со tax free од грчка околу 250еур искочија трите дела https://anexbaby.com/high-chairs/anex-ozy?color=fluff
Продавам многу малку користена Пумпа Филипс Авент купена во Август. Со важечка гаранција од 2 години. Гратис ќеси за млеко Авент и чај за доилки. Цена 4000 денари
На претходната страна имам огласено зимска јакна, види ја. Окаиди, 12м...зависи колку е крупно детенцето. Мојот е 20м, точна му е, ама не ја носи бидејќи имаме други. Не е воопшто носена јакничката, скроз нова е