Здраво на сите, имам 3 кутии за продавање по цена од 1000мкд. Купив премногу пакетчиња и не ни требаат. Праќам по карго. Може да ми ѕвоните на телефон бидејќи не го користам форумот. 071 687 287. Пријатен ден, Јован Јовановски
Здраво на сите, имам 3 кутии Broncho Vacom за продавање по цена од 1000мкд. Купив премногу пакетчиња и не ни требаат. Праќам по карго. Може да ми ѕвоните на телефон бидејќи не го користам форумот. 071 687 287. Пријатен ден, Јован Јовановски
Продавам скроз ново кослипинг креветче кидило со соодветно душече пастел розе со приспивна музика и неколку фази на нишкање со далинско. Подесување на висина. Димензија 85x55 Предната мрежа се спушта за лесно внесување на бебето и практично приближување до кревет 4.000ден
Zdravo, dali nekoj prodava adapteri za transporteri za Sybex Gazelle S? Potrebni mi se dva bidejki ja koristam za bliznaci
Дали некој продава вакво креветче што се спојува до спална? Ко слипинг креветчето мало веќе и е тесно па сега ми треба големо за во спална или кој видел негде низ скопје вакви да се продаваат? Висината на спалната сосе душек ни е 50цм
@Baby warrior https://lococroco.mk/produkt/krevetche-keep-me-close-sino-sivo/ Вакво имаме ние само сиво-розево, ама не знам висината како доаѓа со спуштена ограда (не го продавам, само како предлог). Штом имам прилика ќе ти измерам и пишам.
https://www.encimenci.com.mk/krevetche-next-level-turquoise-moni-066ny860112 Ние вакво имаме ама не се спојува скроз на спална иако се спушта малку надоле. А и веќе ти расте бебе, ќе треба да спие на долно ниво за кратко бидејќи некои од 8 месеци веќе се исправаат, ризично е на високото ниво да спие..
Како ги ставате во креветче на најниското ниво ми изгледа како да ќе се превртам и јас внатре сосе неа мн длабоко ми изгледа
Да, ама за безбедност тоа е. Инаку за неспијач 717169 пати во ноќта да го легнуваш јако е, кичмата во неповрат
Затоа што имам мајстор маж, немам дома метро па мерев со линијар 60 сантиметри е висина со спуштена ограда.
Како мојава на саат ипол два што прета и цица најдобро на спална да си остане и да си порачам заштитна ограда
Фала пафи јас со надеж дека ќе престане со пафтање и разбудување сто пати сакам да ја префрлам во вакво креветче иако е научна фантастика мислава моментално а и cherry е во право скроз али добро е да имам позитивни желби за блиска иднина
Да, во твојов случај не ќе да го користиш за долго дури ни кога висината би одговарала. Освен ако не планираш да ја селиш од спална