Мајкички здраво, продавам ваков кенгур на чико, го продавам поради тоа што никогаш не го искористивме, бебе не сака ни под разно во кенгур па за да не ми зафаќа место дома. Го купив од Енци Менци 6,290ден, го продавам за 5.000 затоа што е нов нов не употребен никогаш, но секогаш има простор за преговори
Јас , на Чико, можеш да го носиш детето како во нормален кенгур нели, а има и носилка само вака како на сликата подоле Пиши ми во пп ако за заинтересирана. Скроз нов неискористен, само отпакуван
Здраво, што им облекувате на децата од околу 10месеци за проодување низ дома и надвор? Моето несака враце повеќе се исправа на мебел ама му се лизгаат чорапчињата. Што да купам? Или ако некој има да ми понуди?
Чорапчиња со гумички, како кругчиња од доле, ти се наједноставен избор, ќе најдеш такви и тенки и дебели чорапи. Топлинки има како чорапчиња со гума само на долниот дел. За надвор проодувалки, најмек ѓон што може. Со двете деца јас користев чизмички од к&к.
Се продаваат 1. Зимска јакна Окаиди (необлечена, само етиката извадена) 12м 74цм 2. Елече Зара (ново, само етикета извадена) 2-3год 98цм Цена по договор
Јас немам ама нарачав од тему, 300 и нешто денари. Идентични има на ананас за 500 денари. Не знам како си со време за чекање, а скапи се реално овие банз и во нептун.
https://bebehome.mk/product/free-on-кадичка-со-држач-и-подлога-коала/ Продавам иста ваква кадичка, користена. Слики и цена во пп
https://www.encimenci.com.mk/krevetche-next2me-magic-evo-co-sleep-grey-chicco-870417200 Продавам исто вакво креветче, како ново (малку е користено). 8500ден со гратис вртелешка за над истото креветче
Имам Луна хранилка, без делот мушамче за седиште зошто ршум го направи беба. Ќе ти ја подарам ако сакаш.
Некој да продава железна лулашка за во соба ? Железото ни се искриви ,а малата не може да заспие денски без да се ниша на неа се надевам знаете за каква мискам немам слика моментално.
Продавам ордопедска перница цена 2000 денари не користена бидејки една нарачавме а една добивме поклон