Продавам релаксатор и перница за трудници Лала. Релаксаторот е од Bebe home и е користен неколку пати. Еве линк од него - https://bebehome.mk/product/ингенуити-релаксатор-свинг-ен-го-хагс/
Не најдов кај поголемите ваква тема, па да прашам тука, да не има некоја да продава кацига за скијање за 4 годишно дете?
Продавам Ело марама за носење, искористена два пати само, комплет со навлака за складирање. 1500 денари.
Продавам скроз ново кослипинг креветче кидило со соодветно душече пастел розе со приспивна музика и неколку фази на нишкање со далинско. Подесување на висина. Димензија 85x55 Предната мрежа се спушта за лесно внесување на бебето и практично приближување до кревет 4.000ден @Muki-coocie @CBradshaw
Тоа не се сетив за да пишам Ептен три машки ќе бидат дома со бебе на пат и никако нема да ми помине да е женска боја, инаку би го земала Благодарам секако
Јас продавам. Исто вакво, многу малку користено. Спакувано ми е во својата торба. Праќам и по Карго ако не си од Скопје.
Продавам *Количка за близнаци – 10.000 ден. Тежина: 11,5 кг Димензии склопена: 76 × 76 × 32 см Димензии расклопена: 94 × 76 × 102 см Идеална за секојдневни прошетки Лесна за склопување Голема кошница за багаж Големи тркала со амортизери Предни тркала со 360° вртење *Две дрвени креветчиња – 8.000 ден. по парче Димензии на креветчето: 123 × 71 × 100 см Димензии на душек: 120 × 60 см Со креветчето следуваат душек и заштитна ограда Предната ограда се спушта за полесен пристап до бебето Механизам за лулање Две фиоки за складирање *Две транспортни креветчиња – 2.000 ден. по парче Димензии: 125 × 65 × 77 см