Prodavam relaksator za 3.000 mkd, kupen e od Enci menci 5.500, za 3.000Mnogu e malku koristen, kako nov e, so se kutijata go imam. Ima vibracii, muzika i plisani igracki.
Дали има некоја сандалки за проидување? Луди се овие со цените а ми треба за пола до цел месец, дур е топло да патка надвор. Фала
Да не има некоја мајка што би подарила количка(да не е летна,поточно да има мозност и за легнување).Прашувам за една Ромка.Бебчето и има два месеца и само во раце го дрзи. Јас за зал уште ја користам мојата. Девојката е нон-стоп во Бисер.И давам по некој денар,утре ќе и однесам облека и планирам пелни да и купам. Срце ме боли кога ја гледам
Jas prodavam sterilizator, korusten e samo ednas, nov, so garancijaa, germanski, kupen e skapo, okolu 100 evra, a jas go davam mnogu povolno, koj e zainteresiran neka mi pise lp kje se dogovorime za cena mnogu eftino ke mu go dadam
Зошто мора сандалки? Да сме април мај ок, за цела сезона но за 1 месец немаш потреба. Јас си земав есенски од кеги шус баш за паткање се и се 1100 демари одприлика.
Zdravo mila kako da te kontaktiram za postelinata sakam da ja kupam..novasum I neznam mnogu okolu stranava
Taa garant ke saka ama malecko e mislam za kengur, 2m e.Jas iskreno nemam iskustvo so kengur, od kolku e?