Prodavam poveke raboti pa ajde so red... *kengur od chipolino koj ne go imam otvoreno a go dobiv poklon iskreno ne znam ni sto boja e - 1.500 denari *relaksator od fisher price do 10kg, sveti, sviri, se nisa i ima igracki na nego - 3.500 denari ( mnogu malku e koristen koga go dobiv za poklon kerka mi veke imase 8kg taka da..) * letna kolicka brevi ja kupiv pred 6 meseci, koristevme samo na more zatoa i ja zedov - 4.500 denari * kolicka lorelli za sekojdnevni prosetki ja davam so zimska prekrivka i cadorce. Vo kompletot imase samo zimska prekrivka. 8.500 denari. Momentalno nemam sliki od nisto. Ke slikam pa ke stavam. Ako ima nekoj zainteresiran za bilo sto neka mi pise.
Извини што ќе замерам, иако работите се скоро некористени како што викаш, сепак работи не се препродаваат за цени исти скоро како во продавница. Барем 50% поевтино. Плус пола од работите ти се на подарок, јас лично би ги подарила, не би пробувала да земам пари за нив. Само мое мислење.
Истото сакав да го пишам пред некој ден, јас количка купена 22 илјади планирам 8-6 да ја продадам, а трио е и со торба со покривка, со такво за дожд, со подлога за пресоблекување со се цените се многу нереални, незнам кој би купил, па боље ново да купиш за таа пара..
Seriozni ste?! Stvarno se tolku skapi? Jas ne znam kako odat cenite pa od toa so mi kazaaa kolku gi kupile jas na pola udriv. Ajde pomognete mi napisete koi ceni se za vas prifatlivi za da mozam da gi prodam rabotite stvarno mi e bitno. I fala na site. Jas pak mislev deka ok se cenite. (Edit) isto imam kolicka kupena 20.000 ja prodavam so transporter, kabanica, torba, podloga za preslekuvanje, mreza i cadorce. Jas na ovaa i baram 9.000 bez transporter 6.000 kolku e za vas realno? Znaci navistina mi e mnogu bitno da gi prodam rabotite, baram sovet i pomos od vas. Fala mnogu.
@mariz dokolku ja prodavash kolichkata ke moze li tuka ili vo lp da mi pratish sliki od nejze da ja vidam blagodaram Ke mozesh li od kolichkata tuka ili vo lp da mi pratish sliki da ja vidam fala ti i ubav den
Vo plan sum uste nekoj mesec da ja koristam, pa kje ja prodavam letoska chicco trio sprint e inaku.. Мислам има на интернет бар сега реални цени на колички и се.. ке видиш таму колку се, па ке ставиш тука слика, цена.. па ако некој е заинтересиран ке се договорите за цената убаво Ако толку мора брзо да ги продадеш, поубаво низ групи на фејсбук таму има повеќе мајки..
Fala ti mila. Kasno mi e leto od maj/juni ke ni treba za bebe Sepak se odluchiv za na novo CANGAROO ANGIE se nadevam ke ni se pogodi.
nikoj nemav za da prasham mi se pogodi kako 1 na 10ka falaaa. Ja imashe edna feminka ama samo shto ja kupi i neznaeshe kako shto. Pa eve da mi kazesh samo dali e lesna za upravuvanje? Dali e transportna da se stavi vo bagaznik da ne e glomazna mnogu? I shto ide so kolichkata vo cenata? Mi kazaa ne ide tashna so nejze ja gledav na stranata na Loco croco 10000den .
јас ја земав во енци менци лани на попуст 8990. За управување е лесна, рачката се прилагодува на три висини, впрочем и целата количка е лесна. Корпата исто се мести на повеќе нивоа, лежечка, полуседечка и седечка. Се мести во два правци, бебето да гледа кон тебе и обратно. Изгледа гломазно,но во багажник може слободно да се носи. Во цената оди основата и корпа,со зимска прекривка. Торба нема а Транспортерот го купивме одделно,ако сакаш ќе ти пратам линк од каде. Генерално сум задоволна, син ми досега уживал во возењето, единствена мана беше што во транспортерот се потеше во летото,ама верувам дека така е со сите транспортери. Ако те интересира уште нешто слободно прашај.Поздрав и со лесно
Fala ti najmnogu. Transporter imam. Ostana ushte kolichkata da idam da ja vidam vo Loco croco vo zivo, zashto samo na sliki i na youtube ja gledav i iskreno mi se dooadna fraerska e Pa ke vidam i torbica dali imaat tamu,, ako ne ke razgledam po drugive butici. Fala ti sepak na ubavoto objasnuvanje epten mi pomogna vo dilemata Inaku za potenjeto vo transporter si vo pravo, eve lani letoto i vnukmi se prepotuvashe vo transporter. Ne e bash za vozenje bebe leto vo transporter. Imaj ubav den