Продавам готвач на пареа и блендер. Готвачот е 2/1 блендер и готвач Има функции: за блендирање, само готвење на пареа, готвење и блендирање, самодезинфркција, топлење на шишиња. Временски се подесува. Многу практичен за бебиња
Здраво, ако сте уште заинтересирани за кенгур (не е Ergobaby), јас продавам нов некористен. Пишете ми порака за слики.
Има два режима, стерилизира и готви на пареа, сад со голем капацитет за 5 шишиња и цуцли, исто така можиш и храна да загреваш. Пиши ми порака
Периодов се селиме Германија па решив да ставам некои работи на продажба, сите работи се скоро како нови некои дури и неискористени. Освен количката, таа ја возиме 6 месеци ама зачувана е. Кенгур ergobaby embrace нов, бебе само го пробавме и плачеше не е искористен ич, купен од Германија, ист како на сликава, со опција и за новороденче. 4000 денари Количка xena, на три нивоа, како корпа, спортско седиште и транспортер, плус додаток торба која оди заедно со количката, и таа 4000 денари Кадичка со испуст 500 денари Стерилизатор, работи на два режима, стерилизира/загрева и готви на пареа, има голем сад со капацитет за 5 шишиња и додатоци, 1500 денари Ако ми текни уште нешто ќе додам Има простор за пазар ако некој земи повеќе од една работа
Син ми не фати цуцли ни користиме шише веќе па еве ова што се зезнавме купувајќи однапред Фали по една цуцла во двете пакувања (пробавме со нив ама не ги сакаше) 3 цуцли бибс (0-6м) 1 цуцла canpool (0-6м) 1 декоративно капаче за шише бибс 1 нов држач за цуцла Цената за сите производи е 1000 денари без можност за поединечно купување
На кого му треба продавам Canbebe пелени број 4 со 80 парчиња имам 3 пакети, земавме ама веке се мали. Цена по 550 денари
Jas prodavam, na FreeOn, sivo po boja, imam i naddushek za nego. Ako ne ti se brza nie cekame da ni stigne drvenoto za brzo pa ke bide slobodno transportnoto.
Најпрво со среќа заминувањето во Германија Можеби имаш за продавање и масичка за пресоблекување? Нешто ваква барам, но оваа веќе ја немале на залиха.