Продавам готвач на пареа и блендер. Готвачот е 2/1 блендер и готвач Има функции: за блендирање, само готвење на пареа, готвење и блендирање, самодезинфркција, топлење на шишиња. Временски се подесува. Многу практичен за бебиња
Продавам детска вреќа 18-36 мес. Користена е ептееен слабо, ќерка ми не ја сакаше, преферира во тие со ногавици да спие така да само ни стои. Внатре е обложена со топол материјал. Праќам по карго.
Zdravo. Prodavam gotvac na parea so blender, samo 2 pati e koristen. Me fati 2750 so dostava, 2000 go prodavam dokolku nekoj saka. Ne mozam da ja postavam slikata
Продавам: - Medela Harmony рачна пумпа за измолзување, која воопшто не е користена (2500 ден) - Tiny love princess tale- подлога за играње (3000ден) - Релаксатор 4moms Mamaroo
Prodavam skoro nov ista boja. kerka mi dali dva pati se ima kaceno na nego. so vo komplet imam so tocaceto. https://www.littleone.mk/kinderfeet...iny-tot-plus/kinderfeets-tiny-tot-silver-sage
Продавам Количка Bexa Ideal 3 vo 1 и вклучува: Спортско седиште, корпа и транспортер. Алуминиумски рам со тркала полнети со гел што не се дупнуваат Шопинг торба на рамот од количката. Зимски навлаки за спортското седиште, корпата и транспортерот. Торба за мајката.
На кого му треба продавам неотворени Canbebe пелени број 4 со 80 парчиња имам 3 пакети, земавме ама веке се мали. Цена по 550 денари
Продавам електричен аспиратор Grownsy. Kупен е од Германија.. никогаш не е користен само е отворен. Бебка секој пат кога и да пробавме да го користиме плачеше Цена 1800 денари https://www.amazon.de/Aspirator-Ele...2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1
Продавам готвач на пареа и блендер. Готвачот е 2/1 блендер и готвач Има функции: за блендирање, само готвење на пареа, готвење и блендирање, самодезинфркција, топлење на шишиња. Временски се подесува. Многу практичен за бебиња
Подарувам - две цуцли за шише Avent број 2 (само се отворени не се користени) - babywell капки (неотворени до јули рок) - масло за теменица (користено само 2 пати). Подигнување од Скопје -Влае